Tornado Cash är en tjänst som gör det möjligt att få Ethereum och ETH tokens anonyma. Det är viktigt att kunna göra anonyma överföringar av många anledningar och nu är detta möjligt via Tornado Cash. Tjänsten gör att kryptovalutorna blandas tillsammans med många andra adresser vilket gör det omöjligt att veta var dem kommer ifrån. Många som har skaffat sina kryptos från okända källor har flera gånger fått problem med sina konton och ibland till och med fått sina konton frysta på centraliserade tjänster. Det är svårt att veta vad kryptovalutor har använts till innan man skaffar dem, särskilt om man handlar eller byter med det med privatpersoner. Därför är det viktigt att använda sig av sådana här tjänster som gör att man har sina kryptos utan att behöva oroa sig att dem är svartlistade av olika centraliserade tjänster.

Man kan mixa / blanda ETH, DAI, USDC, USDT, cDAI, WBTC.

https://tornado.cash/

Tornado.Cash hade en airdrop som gjorde att alla som använt tjänsten fick deras token (TORN). Med den så kan man vara en del av deras nätverk och vara med och rösta om utvecklingen framöver.

https://app.tornado.cash/