Att vi är övervakade via våra enheter är ingen nyhet. Microsoft, Google och Apple sparar allt vi gör, majoriteten av internetleverantörer sparar våran data och telefon och chattjänster loggar allt vi pratar om. För att skydda sig från detta så kan man använda sig av en VPN-tjänst. Det gör att din internettrafik går via en server från ett VPN-företag. Idag har det dock visat sig att många VPN-företag har varit tvungna att lämna ut data till underrättelsetjänster och regeringar. Det finns även tjänster som har blivit hackade av okända aktörer och alla som använt tjänsten har fått sin information och data läckt.

Men nu finns det en lösning till dem här problemen. OVPN är en tjänst från Sverige som satsar på säkerhet och dem har kommit på flera intressanta lösningar som gör dem till den säkraste VPN tjänsten i världen!

Det finns även andra fördelar än säkerhet för OVPN användare. Man kan ändra om sitt NETFLIX konto till olika länder som USA och Tyskland. Detta gör att man får dem här ländernas utbud och då får man tillgång till väldigt mycket mer filmer och serier!

OVPN finns till alla tänkbara plattformar. IOS, Android, Windows, Linux, MAC, så man kan ha tjänsten både på sin dator och mobiltelefon.

Om du är intresserad av att skaffa den bästa VPN-tjänsten som finns just nu så gör det via den här bilden!

Detta gör att du får längre tid på din prenumeration. Om du skaffar 1 måndag så får du 1 vecka extra och om du skaffar 1 år så får du 1 hel månad extra! Tjänsten är redan prisvärd men med detta extra så är det utan tvekan den bästa dealen man kan få just nu! Man kan givetvis betala med MONERO och andra kryptovalutor för att vara helt säker på att man är anonym!

Klicka på bilden nedan för att komma vidare till tjänsten och få extra tid med mitt erbjudande!

Surfa säkert mina vänner! 🖤 🏴‍☠️ 🔐