Vesper är ett DeFi-ekosystem och en tillväxttjänst för olika typer av kryptovalutor.

Vesper erbjuder flera olika avkastningsgenererande tjänster som har fokus på att gör det enkelt för användare, optimera avkastningen och vara det bästa alternativet för långvarigt sparande.

Man kan anslut till tjänsten med Metamask, WalletConnect och Coinbase Wallet.

Tjänsten erbjuder att man får ränta tillbaka i den kryptovalutan man låser upp precis som andra tjänster. Men denna erbjuder även VSP som är vespers finance egna kryptovaluta. Detta gör att procentsatserna ofta blir högre än andra tjänster.

En annan stor fördel är att tjänsten är decentraliserad vilket gör att man slipper verifiera sig på ett företag med KYC utan användaren har full kontroll av sina kryptovalutor och man kan närsomhelst ta in och ut valfritt kapital.

Vesper Finance erbjuder just nu att man kan få ränta på Bitcoin, Ethereum, Chainlink, USDC, DAI och VSP. Här kan man se dem aktuella kurserna och läsa mer om tjänsten. https://vesper.finance/ . Som vanligt så erbjuder kryptovärlden höga procent om man jämför med det nuvarande banksystemet och denna tjänsten har precis kommit igång och ser väldigt lovande ut för framtiden.

Här är adressen direkt in till tjänsten. https://app.vesper.finance/