Floating man är en frihetsfestival som kör sin tredje upplaga den 12-15 Augusti 2021. Denna festivalen är för alla som supportar Liberlands visioner och den erbjuder både musik, allt från live band till elektronisk musik, vattenaktiviteter och en båttur till Liberland, en konferens med personerna som håller på att bygga upp Liberland och andra entreprenörer som vill göra världen en bättre plats med hjälp av olika projekt bland annat flera kryptoprojekt.

Förra årets festival blev begränsad pga dagens situation men den blev fortfarande av. Samma sak gäller i år. Det spelar ingen roll hur situationen kommer se ut i sommar, denna festivalen kommer fortfarande köras! Många som är intresserade av Liberland och deras visioner förstår att världen är i ett onaturlig tillstånd och kommer därför medverka för att träffa andra likasinnade personer för att skapa en gemenskap som står utanför bubblan.

Är du intresserad av frihet, musik, kryptovalutor, libertarianism eller anarki så kommer du trivas bra här! Festivalen kommer hålla på i 3 dagar och vi hoppas att skapa något som samlar många likasinnade öppna människor för att tillsammans fria livet och försöka göra världen en bättre plats! Det krävs inte mycket, behandla andra som du själv vill bli behandlad och respektera andra människor även fast dem inte har samma åsikter som dig själv. Så länge man inte skadar någon annan eller jorden så är vi fria att göra vad vi vill!

Om detta låter intressant så kan ni läsa mer på hemsidan eller på Facebook -> https://floatingman.ll.land/

https://www.facebook.com/events/1618278345037704/