Denna veckan är det dags för årets upplaga av Anarchapulco! Detta är en frihets-konferens som hålls i Acapulco, Mexiko. Förra året åkte jag dit med förhoppningar att knyta kontakter till olika saker jag va intresserad av. Jag råkade komma över detta eventet efter att ha varit involverad i olika frihetsprojekt och kryptovalutor och när jag läste om vad dem erbjöd på Anarchapulco så va jag tvungen att åka dit.

Jag träffade många intressanta människor som alla hade ett gemensamt intresse. Frihet. Alla lever för att sprida kärlek och göra världen en bättre plats. Många va framgångsrika personer och jag träffade bland annat en stor cannabis-entreprenörer från Colorado. Ed Bugos, som är en specialist inom finansvärlden, som synade den ekonomiska kraschen förra året innan den hände.. Jag träffade även representanter från Liberland som vill starta ett land nere i Balkan för att visa att vi kan bygga upp en värld som sätter individens frihet i första hand! Hade även ett väldigt givande samtal med en av Mexikos mest erfarna shamaner som hade ceremonier med DMT, ayahuasca och peyote till dem som va intresserade. Varje dag så erbjöds föreläsningar, workshops, ceremonier, yoga och andra saker som kan göra oss till bättre och friare individer. Sista talaren på huvudscenen va Del Bigtree som hade en tal som hete ” Crypto won’t save you from forced vaccination ” Och detta eventet va innan covid psykosen kom.. Det är helt otroligt hur mycket dem förutspådde skulle hända i framtiden och många av sakerna har redan kommit.

Alla som va på denna frihets-konferensen har valt att stå utanför systemet och gå en friare väg. Det gör att deras kunskap om hur saker funkar i världen är bättre än dem som lever i det. Det är svårare att se helheten om man bara följer vad dem flesta andra gör istället för att tänka själv. Alla hade även respekt att alla va olika och att man hade olika saker man trodde på. Det spelar ingen roll att vi tänker på olika sätt, så länge man vill göra världen en bättre plats!

Våran nya religion i världen är tron på demokrati och staten. Många tror att detta systemet kan och vet bäst. Detta är en av dem största vanföreställningarna man kan ha och på senaste är det är många som vaknat upp till detta. Man ser snabbt så fort dem ställs på prov att det är helt ohållbart. Att en liten grupp människor ( våran folkvalda diktatur) ska bestämma och säga vad alla andra ska göra och tänka är helt ohållbart. I framtiden kommer detta brytas ner och det har redan börjat. Det är därför jag ser att det är som en fight mellan mer kontroll eller mer frihet. Detta splittrar just nu hela befolkningen då alla har olika saker man tror på. Majoriteten vill gott, men på olika sätt. Vi kan inte ha ett system där den ena sidan ska bestämma över den andra. Vi måste alltså decentralisera världen så var och en kan välja hur man vill leva sitt liv. Där samhällen kan byggas upp på det sättet man vill och inte styras av någon som inte har en aning vad man har för värderingar eller visioner. Så länge man inte skadar någon annan så är du fri att göra VAD DU VILL!

Anyway..

Om du är intresserad av att veta mer så kör dem en online konfererans detta året för dem som inte kan ta sig till Mexiko. Det håller på mellan 8-11 mars och det är många intressanta frihetskämpar som kommer vara med i år! Det kommer tas upp många intressanta ämnen som kan hjälpa världen och individen till ett friare och bättre liv. Några ämnen är bland annat om hur systemet och staten fungerar och hur man kan ta sig ur det, personer med kunskap om hur man kan bli självförsörjande med hjälp av earthships och andra saker, spirituella lärare som har kunskap om hur man botar trauman och andra saker som gör oss starkare psykiskt och fysiskt, kryptopersoner som har en stor insyn på hur kryptovalutor kommer förändra världen och mycket mer. För mer specifik information så finns det några länkar nedanför.

Årets talare: https://anarchapulco.com/speakers/

Biljetter till Anarchapulco 2021: https://anarchapulco.com/tickets/

Om du är intresserad av att se några föreläsningar från förra årets upplaga av Anarchapulco så finns det på deras Youtube kanal: https://www.youtube.com/c/Anarchapulco/videos