Jag har testat att mikrodosera svamp ( Cubensis, Golden Teacher ) nu i 30 dagar och tänker ge en rapport hur det har gått.

Början av detta året började bra men efter några dagar så kommer det några smällar som gjorde att livet kom ur balans. Jag har i vanliga fall goda rutiner för min kropp och sinne men ibland är det inte lätt att hålla uppe allt om man är med om saker som får en ur balans. Jag har många planer och visioner för framtiden och ibland kan det bli för mycket för ens egna medvetande att ta tag i allt som ska göras och tankarna är till slut överallt. Vi är trots allt bara människor och det ända vi kan göra är att försöka bli bättre varje dag som går!

Efter att ha läst om andra som har mikrodoserat med goda resultat, så va de värt ett försök. Dem som fått bra resultat har testat att dosera 0.1 gram (100mg) varje dag 4-5 dagar i veckan under 30 dagar så det blev att testa samma dosering. Redan efter några dagar så började jag känna resultat. Det kom en slags klarhet i vardagen och istället för att tankarna va överallt så kunde jag fokusera på en sak i taget och inte springa iväg och tänka på saker som man inte kan påverka i nuet. Detta gjorde så man kunde pricka av en sak i taget mycket lättare och se vad man behövde göra nu. Energin nivån blev därför mycket bättre varje dag och så fort man skulle ge sig på någon ny grej så fanns det mycket energi till det och då gick saker helt plötsligt mycket bättre. Jag kände mest dem första veckorna för efter det så fick man bra flow i livet igen.

Detta är verkligen något jag vill tipsa om då jag vet att det kan vara svårt att få ihop livet ibland. Känner man sig tankspridd och ofokuserad p.g.a. man tänker på saker man inte kan påverka så är detta ett mycket bra hjälpmedel! Man känner inget rus utan det är något som påverkar hjärnan utan något psykoaktivt / hallucinogent rus.

Detta ska funka med LSD, Ketamin, Cannabis och andra psykedeliska också och jag har en känsla att det påverkar ungefär likadant.

Om detta låter intressant och man vill veta mer så är det bara använda sig av vårat underbara internet. Det finns många rapporter på dem olika substanserna där ute och är man osäker på något så finns alla svaren om det! Här är sidan jag använde → 🍄 https://curativemushrooms.com/magic-mushroom-dosage-heroic-dose-microdosing

Livet är underbart och detta har gjort att mina visioner har blivit klarare och nu blir det att fortsätta jobba på sig själv och lösa en sak i taget!

Kärlek och frihet mina vänner ❤️🍄