Fler och fler vaknar upp och ser igenom den ekonomiska korruptionen idag och det är underbart att se! Den senaste hypen om att wallstreet och andra stora spelare i finansvärlden kan manipulera marknaden till sin fördel har gjort att många ser igenom det riggade systemet. Elon Musk och andra kända personer hjälper till att ge detta uppmärksamhet genom att tipsa om olika projekt i kryptovärlden. Han och många andra har fått upp ögonen för kryptovalutor då det är de bästa alternativet vi har till det nuvarande systemet. Det utvecklas hela tiden nya projekt och för varje dag som går så är vi ett steg närmare en decentraliserad ekonomi. Detta kommer göra att folket inte kommer manipuleras på samma sätt som man gör idag utan det kommer skapa en marknad som gör att individen har kontroll över sitt liv och inte en centralmakt. Just nu hypas meme-kryptovalutan, Dogecoin och bank-kryptovalutan, XRP, som båda va med om en pump och dump av olika grupper på nätet. Men efter denna tillfälliga hypen är över så kommer kvalitets projekt få all uppmärksamhet istället. Det finns kryptovalutor som redan nu har tjänster som kan ersätta mycket av det vi använder i banker idag. Ethereum, Polkadot, Cardano, UMA, Uniswap, Aave för att bara nämna några.

Den decentraliserade revolutionen är här och det ska bli spännande att se hur centralmakterna kommer hantera detta i framöver. Dem kommer inte ge upp utan en strid men jag tror och hoppas att folket ser vad som är bäst i slutändan. Det vi vet är att den bästa teknologin tar alltid över i slutändan. Häst och vagn blev till bil. Skrivmaskin gick över till dator osv. Alla nya teknologier dissades i början för det inte va bra nog, men ett litet tag efter så tog det över allt. Precis samma sak kommer hända med banker och kryptovalutor!

Framtiden är ljus!

Kärlek och frihet ❤️