Den senaste tiden har många fått upp ögonen för kryptovalutor och den nya revolutionerande blockkedjetekniken. För dem som är intresserade av att investera en längre tid så finns det flera kryptovalutor som är bra att spara i. Det finns flera kryptovalutor som använder sig av ”proof of stake” vilket gör att dem som låser upp sina kryptovalutor får ränta. Man får ränta för att man hjälper till att säkra systemet. Alla kryptos har olika sätt att låsa upp på. Vissa behöver man låsa i några dagar och andra i några veckor. Det skiljer sig även vilken ränta dem har. Det sträcker sig från 2-10% beroende vilken teknik man vill använda sig av. Jag rekommenderar att man sätter upp en Exodus plånbok. Den erbjuder flera bra kryptovalutor via en app i plånboken och man får ränta direkt i plånboken/sparkontot utan att behöva använda sig av centraliserade tjänster vilket gör att du kan vara helt säker på att inget händer med dina besparingar!

Kryptovalutor är det bästa sättet att spara pengar på och i framtiden kommer dem flesta använda sig av det. Om man förstår att dagens banksystem är korrupt så borde man använda sig av detta systemet istället!

Här är några bra kryptovalutor som man kan låsa upp i Exodus ! Obs, räntor skiftar lite hela tiden men dem ligger runt dem här siffrorna. Här är en guide på engelska hur Exodus system fungerar!

Cosmos ca 9%

Cardano ca 5.5%

Tezos ca 5.5%

Algorand ca 5%

Vechain ca 1%

Ontology ca 4%

Glöm inte att skydda dina 12 ord som du får till din plånbok/sparkonto när du skapar den.

Om dem försvinner så går det inte få tillbaka dina kryptovalutor! Skydda dem på olika sätt!