Shapeshift är en tjänst som är en av dem första växlingstjänsterna i kryptovärlden och nu har dem börjat erbjuda flera decentraliserade tjänster. Detta gör att man slipper verifiera sig med KYC och man kan växla utan att behöva ge sina personliga uppgifter. Det går att verifiera sig för att öppna upp för fler kryptovalutor och tjänster men om man bara vill byta mellan dem största kryptovalutorna så behövs inte det. Om man inte verifierar sig så kan man anonymt växla mellan olika kryptovalutor. Dem har låga avgifter så det är en mycket bra och smidig tjänst att använda till detta. Man kan använda tjänsten via deras app och via deras hemsida. Länkar finns genom bilderna nedanför! Man ska veta att ca 70-80% av folk som köper och säljer på växlingssidor förlorar pengar. Det är som gambling då det handlar mest om tur. Jag rekommenderar att man använder sådana här tjänster för att gå in i nya kryptovalutor man har fått upp ögonen för. Köp det du är intresserad av och sen håll det en längre tid.

Klicka på bilderna eller använd denna länken för att komma igång! -> https://shapeshift.app.link/svmLn9Umwbb?af=EYiYhC1KcLPsMfAq

Man kan även använda sin TREZOR eller LEDGER till tjänsten för att göra det smidigare för sig. Om du inte har en hårdvaruplånbok ännu så kan du skaffa det här.

TREZOR

LEDGER

Personligen så tror jag inte man behöver växla till vanliga FIAT-valutor ( Dollar, Euro, Kronor) i framtiden utan man kommer använda kryptovalutorna i butiker och sätta upp egna sparkonton och andra tjänster som det traditionella banksystemet erbjuder idag. Många vet idag att det ekonomiska systemet har kollapsat idag och kryptos är här för att ta över!