Jag är fullt medveten över att en del tror att man är någon slags galen konspirationsteoretiker, gillar att skriva om saker som går emot strömmen eller bara allmänt sprida information om saker som passar min världsbild. Det här kan man se på olika sätt, inget är svart eller vitt. Jag skriver bara om saker som jag läst på om så jag verkligen förstår hur det fungerar eller till och med om det är en sanning. Jag vet att människan inte vet allt. Men vi vet det vi vet. Det finns mycket felaktig information och med internet så kan det vara svårt att veta vad som är sant och inte. Särskilt om man inte lägger tid på att verkligen researcha det.

Allt jag skrivit om hittills har visat sig vara sant och blivit verklighet. Jag skulle aldrig få för mig att skriva om något som jag inte är helt säker på. Jag säger inte att jag alltid har rätt, med tiden så kan man få mer information och jag har ett öppet sinne så jag kan ändra mina tankar och värderingar om saker utan att känna mig sämre. Att ha fel ska man inte se som dåligt, tvärtom, det är en lärdom.

Många känner att världen är i ett mycket speciellt tillstånd. Jag har valt att ställa mig utanför den här bubblan. Jag lägger fokus på saker som man faktiskt kan påverka. Om man blir rädd eller upprörd över något man inte kontrollera så måste man inse att det inte leder någonstans i slutändan. Det gör bara att ditt fokus läggs på något som bara tar upp din tid och till och med kan börja påverka dig negativt.

Mina tankar om dagens situation har inte ändrat sig. Jag följer inte nyheter eller mainstream media. Ibland kan jag kolla in det för att jämföra det med statistik och andra saker som jag hittar från andra källor för att se om det visas olika bilder om saker. I många fall så skriver faktiskt mainstream media sanningen. Däremot så skrivs det på ett sätt som gör att många kommer missuppfatta vad dem säger. Det har att göra med underliggande rädsla och att media vill skapa klickbates för att tjäna mer pengar. Dem flesta är trots allt företag, inga sannings/informations sidor.

När man kollar upp allt som hänt i år så ser man snabbt att det inte är en pandemi. En pandemi betyder att många människor ska dö och så är inte fallet. Om man läser nyheter i början av året så skrev man om dödsfall, nu skrivs det mer om smittade. Många tror det är värre nu än innan men så är inte fallet. Man skriver i tidningar om dödsfall men det står även att dem räknar med folk som dör från annat.

Bild från Aftonbladet.

Jag är helt övertygad om att många inte förstår detta. Dem flesta människor läser endast löpsedlarna och sprider vidare den till sin familj och vänner utan att förklara hela bilden. Jag har själv upplevt att flera har pratat om detta och när jag visade Aftonbladet artikeln så förstår dem att dem har fel information.

Så om man kan se att detta inte är farligt så behöver man inte vara orolig. Det man kan göra för att skydda sig själv är att stärka sitt egna immunförsvar. Då kan man vara trygg att man klarar sig även om man får i sig virus och bakterier. Detta är något bara vi själva kan styra över. Om du väljer att leva ett ohälsosamt, destruktivt liv så kommer universum ger dig den energin som du sänder ut. Vi skapar vår egen verklighet och vi väljer själva den värld vi vill ha!

Jag skapade detta projektet p.g.a. denna anledningen. Jag gillar att söka efter sanningar, hjälpa och ge positiv energi till andra människor. Jag tror alla gör det på något sätt. Så genom detta så är det flera som hört av sig och tackat för olika tips och fått inspiration till att kolla på saker från en annan synvinkel. Detta projektet har gett mer än vad jag någonsin kunde föreställa mig och jag är enormt tacksam för allt jag fått ut av det. Universum har belönat mig på flera sätt utan att jag krävt något från någon och jag tror att om man ger ut en bra energi och visioner så kommer man få något bra tillbaka. Följ ditt hjärta så kommer saker lösa sig till slut! Men bara om du verkligen tror och vill det!

Detta året har varit en av dem bästa åren i mitt liv på många sätt och det är till stor del att jag väljer att leva utanför den stora bubblan som man inte kan påverka. Det gör att man får mer energi över till att verkligen göra sådant man vill! Nästa år kommer bli ett väldigt intressant år, många hoppas att detta kommer gå över snart men då kan jag tyvärr meddela att så inte är fallet. Jag hoppas verkligen jag har fel här men det lutar åt att det kommer bli värre.. Särskilt om man väljer att vara i bubblan. Det finns sätt för att bryta sig ur och jag tänker fortsätta skriva om saker jag vet kan hjälpa oss att göra det!

Jag önskar alla en riktigt god jul och gott nytt år! 2020 har varit ett underbart år på många olika sätt! Till er som tycker att det varit ett jobbigt eller dåligt år så är det på delvis på grund av er själva. Vi väljer vilket perspektiv vi har på våran verklighet och även om det känns provocerande så är det sanningen. Hoppas fler vaknar upp och ser detta! Jag håller tummarna att alla kan stå emot dem mörkare krafterna i världen nästa år!

Nu blir det att ta några veckor från detta och lägga sin energi på sig själv och sina nära. Nästa år kommer kräva mycket energi och man behöver vara fulladdad när vi går in på 2021! Jag är helt säker på att det kommer bli ett mycket bra år då man har många intressanta saker på gång!

Kärlek och frihet till er alla ! ❤️