Jag har under lång tid tagit upp hur dagens centralmakt och penga-system är korrupt. Att det bara gynnar dem rikaste och att det är befolkningen som får betala deras finansieringar till bland annat krig, betala ut banker och deras ”vänners” företag. Vad kan vi göra åt detta? Enkelt, sluta använda deras system! Att gå ut på gatorna och tända eld på riksbanken kommer inte hjälpa i slutändan, men det visar i alla fall att folket är medvetna om att dagens system är ohållbart. I Frankrike har man visat sitt missnöje redan innan dagens ”kris” och här är deras senaste mål. Fler och fler länder och människor förstår att det är något fel, det är dags att börja bygga upp något bättre!

Det vi måste göra nu är att börja kolla på vad det finns för alternativ idag. Idag finns det flera alternativ till dagens pengar och det är kryptovalutor. Många förstår fortfarande inte hur det funkar och många tror att det är en skam eller pump och dump system. Båda sakerna stämmer inte överens med verkligheten. Detta är ett väldigt bra och säkert system som gör att vi ta tillbaka kontrollen till folket! Om du fortfarande är osäker på vad kryptovalutor är för något, men du förstår att dagens system är ohållbart, då är det hög tid att sätta sig in i detta!

Dagens situation har fått många att vakna upp till hur systemet idag fungerar. Protester sker över hela världen och många är trötta på det som händer och vill börja styra över sina egna liv! Vi kommer aldrig få ett helt perfekt samhälle, men vi kommer alltid sträva efter det! Nu är det dags för en stor förändring i samhället och det har redan börjat. Det finns en risk de kommer bli en krasch innan vi kan bygga upp ett nytt samhälle men det är ofta det som behövs för att alla ska vakna upp till att det nuvarande systemet är ohållbart.

Det är svårt för många att förstå att vi kan ha ett samhälle utan en centralstat. Efter att ha läst om vad det finns för beprövade alternativ så är ett fritt samhälle det bästa enligt mig. Det bygger på att vi på egen hand, folket själva, hjälps åt och bygger upp det samhälle vi vill ha. Detta kommer bara gå om vi lägger ner med all avundsjuka, girighet och fokuserar mer på att ta hand om varandra och göra det bästa för sin granne och medmänniska. Det kanske som något otroligt nu men detta är det vi ska sträva mot! Vi skapar vår egen verklighet och jag är övertygad att dem flesta hade tyckt att detta är ett bra sätt att bygga upp världen på!

Många hänger upp sig på att vi behöver vägar, polis och andra saker som staten står för idag. Detta är tjänster man enkelt kan lösa med hjälp av mindre föreningar och företag. Tänk dig själv att staden/samhället du bor i har sin egna polis/säkerhetstjänst. Då kommer alla som är en del av det stället vilja bidra för att ha det. Istället för att någon på andra sidan landet ska styra över stället där du bor så tar vi hand om det själva. Detta gör att vi skapar en större gemenskap och samtidigt så gör vi stället där vi bor så bra som möjligt för alla som lever i det! Privata säkerhetstjänster har man provat i tex Detroit. En av dem värsta städerna i USA när det kommer till våldsbrott och mord. Deras privata säkerhetsfirma har varit överlägset bättre. Varför? Jo statens poliser får lön även fast dem skjuter och griper oskyldiga. Medans den privat aktören vet att dem kommer gå i konkurs om dem inte sköter sig. Efter dem testat och drivit detta i 20 år så hade dem fortfarande inte haft ihjäl en enda människa(!!) och löst väldigt många brott!

Det finns som sagt alternativ till det system vi har idag, det gäller bara att vi är öppensinnade och är redo för en förändring! Jag tror det kommer sker snart, vi kommer vara tvungna att välja. Vill vi har ett mer fritt samhället eller en mer centralplanerad? Decentraliserat eller centraliserat samhälle? Vilket system väljer du? Dagens system med ännu mer kontroll eller ett samhälle där vi själva väljer hur vi vill ha det?

Jag vill i alla fall ha ett fritt samhälle med mer kärlek, gemenskap och respekt! ❤️