Nu på senaste är det många som vill komma igång med kryptovalutor! Det är ofta när kryptomarknaden gått upp ett tag som många blir intresserade. När man pratar om kryptos och marknaden är lugn så är det inte många som vill gå in och investera, men det är egentligen då man ska investera. På grund av denna masspsykologi så är det många som går in i investeringar på pristoppar, när tidningar och sociala medier skriver om det och man ser det överallt. Det är egentligen då man ska sälja. Det finns oftast inte mycket rum kvar för tillväxt i marknaden när alla är medvetna om det. Men tänker man långsiktigt med kryptos så spelar det mindre roll. Marknaden är fortfarande liten om man jämför med andra saker, så det finns mycket rum kvar att växa innan den är etablerad.

Jag tänkte därför sätta ihop en enkel guide så vem som helst kan förstå hur man kommer igång med kryptos! Det finns många tjänster som erbjuder att man kan köpa Bitcoin direkt i appen, men det här är inte det bästa sättet. Du äger inte dina kryptos när du köper via Paypal, Revolut eller andra liknande tjänster. Man vill ha tillgång till sina egna nycklar! Med kryptos är du din egna bank, det är de som är så revolutionerande med denna tekniken! Du får 12 ord till en nyskapad plånbok som är din nyckel till ditt konto! Vad som än händer med din enhet så kan du komma åt dina kryptos med hjälp av den!

1. Ladda ner en plånbok till din dator eller mobil. Exodus är en bra plånbok att börja med. https://www.exodus.io/download

2. Köp valfri krypto via en hemsida. te.x https://local.bitcoin.com/ (Bitcoin Cash, BCH) om du vill köpa av privatpersoner med kontanter eller swish (på detta sättet så äger du dina kryptos anonymt)

3. Efter köp har du dina Bitcoin Cashlocal.bitcoin.com. När du fått in dem så ska du skicka vidare dem till din Bitcoin Cash adress i Exodus.

4. Klart!

Nu har du dina Bitcoin Cash i trygg förvar i din egna plånbok! Du kan växla dina Bitcoin Cash (BCH) till Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Monero (XMR) eller annan valfri kryptovaluta direkt i plånboken!

Det finns många alternativ att gå in i marknaden och jag har tipsat om flera tjänster som är smidiga. Jag rekommenderar att man verkligen sätter sig in i det för att vara säker på vad man gör. Det är ingen som ska göra detta åt dig. Hela kryptoidén funkar bara med eget ansvar, det är upp till var och en att veta vad man gör och skydda sina egna nycklar. När man väl förstått sig på detta så kommer man känna sig säkrare än någonsin med sina investeringar!

Just nu är kryptomarknaden mest spekulation, det finns flera länder i världen som verkligen behöver detta verktyget men dem flesta är bara inne i det för att spekulera. Tack vare det nuvarande systemet är som det är så är jag är övertygad om att detta kommer användas över hela världen. Detta gör att folket tar tillbaka kontrollen till sig själva, vi vill inte ha en centralmakt som kontrollerar oss! Varför? För varje gång vi är beroende av en centralmakt så leder det till en kollaps!

💛🖤