Coinomi är en enkel kryptoplånbok med många användbara funktioner. Den funkar både på datorn och telefonen. Du har samma nyckel till alla olika kryptovalutor i tjänsten istället för att ha en plånbok till varje krypto. Detta är ett smidigt sätt att samla flera olika kryptovalutor på samma ställe. Den har även olika DeFi tjänster direkt i appen precis som Exodus. Den största skillnaden mellan dem här är utbudet på kryptos.

Här är några flera olika saker som Coinomi erbjuder!

Den har även många andra tjänster som t.ex inbyggd växlingstjänst. Denna plånboken är väldigt bra om man är ny i kryptovärlden och vill ha allt på samma ställe.

Här är en listan på vilka kryptos som finns tillgängliga

https://www.coinomi.com/en/assets/

Coinomi finns till alla plattformar och du laddar ner den här!

https://www.coinomi.com/downloads/

Kom ihåg att spara dina ”12-ord” som man alltid får när man skapar en ny plånbok. Vad som än händer med din dator eller mobil så kan man alltid få tillbaka sin plånbok med hjälp av den här nyckeln. Du är din egna bank och detta är nyckeln till ditt egna bankvalv.