Nu är det ett år sedan Liberman projektet startade igång! Detta har lett till mycket ny kunskap om hur vårat system fungerar, många nya möjligheter inom dem olika områdena det skrivits om och jag har även träffat många likasinnade personer runt om i världen med liknande visioner. Jag ser fram emot att fortsätta med detta och jag är helt säker på att det som tagits upp hittills kommer spela en viktig roll i vårat samhälle! Det är bra att vara medveten om hur saker fungerar i världen annars kan det bli tuffa tider i framtiden.. Framförallt för dem som är beroende av det nuvarande systemet..

Nedanför är en tung video som speglar den mörka sidan av samhället idag. Om man är medveten om detta så finns det många bättre alternativ vi kan använda oss av och det är precis det jag vill fortsätta sprida information om! Tand hand om er! ❤️

It’s time to chase the devil out of paradise! 🖤