Här är en video som sammanfattar hur systemet är riggat. Väldigt sevärd.

Bankernas tid är snart över..

USA:s privatägda centralbank har hittills tryckt fram nio triljoner dollar (22% av hela marknaden sedan den startade) i den pågående ”krisen”. Detta kommer ha stora konsekvenser på världen. Som dem flesta vet så är världen i ett speciellt tillstånd just nu, stater stänger ner länder p.g.a. ingenting och folk blir av med sina liv, företag och jobb. Detta gynnar mest dem största företagen och dagens marknad är till stor del styrd av staten och dem största bankerna. Aktiemarknaden fortsätter gå uppåt och folk verkar vara glada som tror på detta systemet. Det man inte är medveten om är att världsvalutan ,US dollar, håller på att krossas och fler valutor kommer göra detsamma.

Hur kommer det sig att aktiemarknaden går uppåt när världen stängt ner då?

Dem har skapat enorma summor som dem pumpar upp marknaden med. Dem pumpar marknaden med ”lånade” ( trycker nya pengar ) pengar.

Vad kommer detta ha för konsekvenser?

Detta måste betalas på något sätt eftersom det är ett lån. Det kommer ske i form av högre inflation eller högre skatt för folket.

Skatt kommer påverka dem rika och inflation påverkar dem med mindre pengar (dem rikare har mer riktiga egendomar som inte förlorar värde på samma sätt).

Gissa vilket alternativ som är troligast att inträffa inom dem närmsta åren.

Med dagens system så gissar jag på hög inflation..

Detta är den stora anledningen till att jag tar upp alternativ till dagens ekonomiska system. Så fort jag insåg hur det fungerar så vet jag hur viktigt det kommer vara att ha ett annat alternativ i framtiden. Det kan vara svårt att se detta idag men det tar alltid ett tag innan dagens kris kommer visa sig i samhället. Va förbered på att det kan bli lite skakigt. Är man medveten om detta så kommer man klara sig bättre. Om man inte gör något åt saken så kommer man hänga med ner i botten. Men man ska veta att alla vanliga valutor går till slut till noll!

Det är dags för plan B (itcoin) och andra alternativ!

Kärlek och frihet 💛