Om du inte redan använder en VPN så är det dags att börja med det nu! En VPN har många fördelar och dem största är att man skyddar sig mot hackers, man kan ladda ner och stream vad man vill utan att oroa sig, man kan komma in på sidor som är blockerade i sitt land och mycket mer!

Det finns många olika VPN tjänster och det kan vara svårt att välja. Men sluta leta. Idag finns det en VPN som är säkrare än dem flesta tjänsterna som är igång idag. Många stora VPN tjänster har redan blivit hackade och regeringar runt om i världen har infiltrerat dem och går igenom kundernas data. En decentraliserad VPN tjänst löser detta problemet.

Mysterium är en decentraliserad VPN som startades 2017 genom en ICO crowdfunding. Genom att skapa en decentraliserad VPN så styrs den av användarna istället för ett företag. Användare över hela världen hjälper till att sätta upp egna noder och när man använder tjänsten så betalar man direkt till den som driver noden. Du betalar alltså bara för den data som du använder vilket gör att man slipper att signa upp sig i månader eller år och betala för tjänsten även om man inte använder den.

Mysterium har sin egna token/kryptovaluta för detta som heter MYST. När du laddar ner programmet så får du några gratis så man kan komma igång och testa tjänsten ett tag. Senare så kan man enkelt fylla på med den och fortsätta använda en av dem lovande VPN tjänsterna i världen just nu! Tack vare du bara betalar när du använder den så blir den väldigt billig att använda! Så inte nog med att du får den säkraste VPN tjänsten, den är troligtvis den billigaste med..

Här kan man ladda ner programmet till Android, Windows och MAC. (klicka på bilden)

Nedanför kan du se lite videos om tjänsten och deras visioner

Intro-video till Mysterium VPN

Vill du vara med och driva en egen nod via din dator så kan du göra det här. Du tjänar deras egna token/kryptovaluta, MYST när andra använder din nod!