Det va tack vare denna plantan jag insåg jag va en anarkist. ( som betyder ”no ruler”, är du inte en anarkist så väljer du att någon annan ska bestämma åt dig, aka slav.) När jag testade den första gången så öppnades en helt ny värld. Tidigare hade jag gått runt och ställt mig i ledet som ett snällt får och gjort vad alla andra gjorde runt mig. Min första fråga när jag testade den va ” Hur kan detta vara olagligt?”. Det ända jag visste om den va det man blivit lärd i skolan och av media. Alla droger är dåliga. Nu i efterhand kan man enkelt se att dem inte presenterade en vettig förklaring om varför det va dåligt. Men har man blivit lärd att lyssna på systemet så är det svårt att tänka själv.

Efter detta började jag ifrågasätta många förutfattade åsikter jag hade som skolan och systemet hade lärt mig. Jag började göra vad som kändes rätt i hjärtat och hjärnan istället. Sedan dess så har jag grävt mig in i hur saker verkligen fungerar och än idag så söker jag efter sanningar och mer kunskap om saker som intresserar mig. När man läser historian om hur cannabis blev olagligt så upptäcker man snabbt hur korrupt systemet kan vara. Det va personer med för mycket makt och inflytande i både media och politiken som kunde med hjälp av propaganda få sin vilja igenom. Girighet och makt gjorde en bra grej till något kriminellt och ”dåligt”. Girighet och makt är det som begränsar världen än idag..

Det finns väldigt många användningsområden för den här plantan. Det är nästan overkligt hur mycket den kan hjälpa oss. Det finns tusentals olika sorter men man kan dela in den i två stora kategorier.

Cannabis Indica, hona

Det är den här sorten man kan få ett rus av. Det är en psykoaktiv planta som har högre halt av cannabinoiden THC och har därför många positiva effekter för både kroppen och sinnet. Den har visat sig vara väldigt effektiv för att läka kroppen på många olika sätt. Några sjukdomar och problem som den visat sig läka/bota/lindra är: Cancer ( Ja, det är de ända på jorden som bevisats döda cancerceller ), epilepsi, alzheimers, sömnproblem, muskelsmärtor, illamående, pms, minska inflammation och lindra många olika typer av smärtor. Finns många personer och större rörelser i Sverige som struntar i lagen och använder sig av cannabis för att man vet det verkligen hjälper. Folk botar sin cancer på egen hand och då förstår jag att man skiter i vad lagen säger.

Olika typer av cannabis blommor

Cannabis Sativa, hane

Denna plantan har använts i tusentals år av oss människor. Vi har haft den till mat, redskap och idag kan man göra papper, tyg, plast, bränsle, byggmaterial och mycket mer. Finns tusentals användningsområden för plantan! Den växer även snabbare än dem alla plantor som används för att tillverka saker och man kan i princip ersätta träd, bomull och andra saker som används idag. Denna sorten har också cannabinoider men låg halt av THC, det gör att man kan använda denna till CBD olja. Det är inte lika kraftfull som olja med högre THC halt men funkar bra om man inte vill ha något rus. Fröna som denna plantan ger är en av dem nyttigaste sakerna man kan äta och den innehåller massor av bra fetter och andra saker kroppen mår bra av!

Svensk bonde står och njuter i sitt hampafält

Detta är underbara plantan har bromsat mitt och flera vänners liv på grund av vårat system. Man har blivit av med körkort, jobb och man har behövt gå och lämna mitt urin till socialen och sjukhus under flera år som konsekvens. Jag har till och med fått sitta frihetsberövad en kortare tid. Så efter dem här åren så bestämde jag mig för att lyda order som en snäll hund, bara för att slippa alla konsekvenser som bromsar min vardag. Då började jag istället intressera mig av hampa plantan. Av den gör man CBD olja och denna får jag många positiva effekter av. Tyvärr så har jag fått problem med denna nu också. Förra året beslagtog tullen min olja från USA för att systemet hade tydligen gjort det olagligt. För ett tag sen så va jag även med om en bilolycka. Jag blev påkörd och tack vare mitt register så testade dem mig. Testet visade 0.001% THC och efter det blev jag misstänkt för olyckan, även fast det va jag som blev påkörd. Jag läste även att en hampa bonde blev av med hela sin odling för ett tag sedan.. Så även hampa har blivit ett problem att hålla på med i Sverige. Det går, men staten kan fortfarande förstöra för dem som håller på med det på grund av gråzonen som finns just nu.

Vad jag än har gjort dem senaste åren så har staten förstört för mig. Jag har anpassat mig och försökt gå den lagliga vägen men det slutar alltid med dem stoppar det också. Så vad har man för val? Vika sig ännu mer eller gå emot dem. Jag väljer att gå emot dem och börja prata om det, jag dör hellre än att inte kunna leva det liv jag vill. Så nu är det är dags för en förändring. Vi lever under en kontrollstat och har ingen frihet att göra vad vi vill utan att riskera konsekvenser. Man har bara det om man anpassar sig efter deras regler och värdegrund. Detta har pågått i ca 100 år och det är dags för en förändring. Med internet och fri information så kan dem inte ljuga för oss längre.

Jag har planer på att starta ett cannabis och musik kollektiv i Sverige men den drömmen får vänta ett tag till. På grund av alla saker som hänt det senaste året så måste det ske en förändring i systemet innan jag vill bygga upp något i detta landet. Jag kommer fortsätta pusha för det ska bli lagligt nu istället.

Vi är fler som börjar se hur systemet är uppbyggt och ju fler vi är som samlar oss desto snabbare kommer vi kunna ändra saker till det bättre. Vi klarar oss själva utan någon stat. Ni som tror något annat har blivit hjärntvättade. Dem är bara människor och dem har oftast inte tillfört någonting själva för samhället. Många har föreställningen att pappa staten gör det bästa för folket men det är för att vi har blivit inprintade detta under flera generationer. Om man kollar hur det ser ut i samhället så ser man att allt staten har hand om går bara åt ett håll, neråt. Vården, Skolan, Polisen, ja ni ser själva. Personligen så är jag inte för en centralmakt men om vi ska ha det så måste dem börja lyssna på folket. Jag har en stark tro att narkotikalagarna kommer ändras inom en snar framtid och då kommer samhället kunna utvecklas till det bättre. Ju mer frihet vi får desto snabbare kommer vi kunna leva det liv vi vill. Legalisera nu!!

Gå med i Cannabis Revolt Sverige om du vill ha tips om vad man kan göra med cannabis. Det är många i denna gruppen som jobbar för att cannabis bli lagligt, bli en av dem!

https://www.facebook.com/groups/391727811252069

Kärlek och frihet 💚