Dem som håller på att krossa ekonomin borde låsas in omgående. Tyvärr kommer det bli svårt då dem äger större delen av systemet idag. Politiken, media och stora företag som dem flesta är beroende av. Det vi kan göra för att minska deras makt är att börja kolla på alternativ. LBRY istället för Youtube. DuckDuckgo istället för Google. Kryptovalutor istället för banker. Börja handla mer lokalt och störta platsen där du bor. Om vi inte har någon stat som gör det svårt för oss att göra vad vi vill så kommer vi aldrig få den värld vi vill ha. Därför är det viktigt att var och en tar sitt ansvar och börjar använda alternativ. Särskilt om man är medveten att systemet idag är riggat och bara gynnar dem som är i toppen av det.

Vi kan alltså inte bara klaga på att saker är korrupt idag utan vi måste även börja använda saker som gör att deras makt och kontroll minskar. Om vi inte gör detta så kommer världen inte bli rolig att leva i. Det kommer bli ett kontroll samhälle som vi bara trodde fanns i filmer och böcker.

En sak historian lär oss är att vårat nuvarande system alltid kraschar. När det händer så tjänar bara dem som styr dagens system på det och dem som inte är medvetna om hur det fungerar kommer förlora allt. Man kan alltså inte förlita sig på deras system då det inte är skapat för att gynna dig utan för dem som skapade det. Många tror att det hjälper att välja på olika politiska lag utan att förstå att allt är samma system. Det vi behöver göra är att sluta supporta det och börja fokusera vad som egentligen är bäst för oss. Vi måste få en värld där individen har friheten att göra vad den vill.

Börja använda tjänster som gynnar dig. Va medveten och skaffa dig en grund du kan vara trygg med. Vi vill inte vara kontrollerade, övervakade och vi vill inte använda ett system som vi bara förlorar på i slutändan. Det är dags för en ny värld!

Kärlek och frihet ❤️