Kryptovalutor blir mer aktuellt för varje dag som går och det kommer vara ett väldigt viktigt verktyg i framtiden. Jag har haft kontakt med flera projekt på senaste och ser att utvecklingen går framåt i full fart. Nu när det är oroligheter i världen så kommer intresset öka ännu snabbare då många kommer vara tvungna att söka sig till ett bättre alternativ än dagens Fiat valutor. Det kommer vara allt ifrån att banker går i konkurs eller att stater börjar trycka ner befolkningen ekonomiskt. Det händer i många länder över världen just nu och det är bara en tidsfråga innan vi i västvärlden får känna på dem här konsekvenserna. Många tror att staten och centralbanken jobbar för oss men så är inte fallet. Det är bara eliten som tjänar på vårat nuvarande system och det är därför viktigt för alla att söka sig till alternativ som vi har mer kontroll över.

Det är fortfarande många som tror att kryptovalutor är en scam utan att förstå vad det egentligen är för något. Om man kollar på teknologin så kan man snabbt förstå att det här är det som kommer används i ekonomin i framtiden. Inte bara som pengar men många tjänster som används idag kommer konkurreras ut av det. Decentraliserade system är det vi kommer använda oss av i framtiden.

Bitcoin.com som är en sida som använder sig av Bitcoin och Bitcoin Cash. Bitcoin ser dem som ett digitalt guld medans Bitcoin Cash används för billiga och snabba betalningar och överföringar. Jag har blivit sponsrad av dem för att få fler att testa på kryptovalutor och tänker därför ge ut 200kr i Bitcoin Cash. Det ända du behöver göra är att:

1. Ladda ner deras plånbok i appstore. Bitcoin Wallet från Bitcoin.com

2. Gå in på appen och klicka på kuggkjulet (inställningar)

3. Klicka på ”Sweep Paper Wallet”

Grattis, du har nu fått dina första Bitcoin Cash!

Glöm inte att skriva ner din plånboksnyckel och förvara den på ett säkert ställe! Det här är ett bra tillfälle att faktiskt testa på hur det fungerar utan att behöva lägga några pengar själv! (först till kvarn)

Om man är intresserad av att göra egna sådana här så kan man enkelt göra det på https://gifts.bitcoin.com/

❤️