Dem som styr pengarna idag äger i princip hela världen. Det många inte vet är att den federala reserven ”USA:s riksbank” är privatägd. Den skapades 1913 och ägs bland annat av Rothschild familjen och deras släktingar (därav många jude konspirationer). Denna familjen har spridit sig över hela världen och har även kopplingar till Sveriges elit som idag äger större delen av våran ekonomi. Det va deras släktingar i Sverige som kom på konceptet och startade den första central banken redan år 1668!

Båda presidenterna som ville avsluta den privata federala reserven sköts till döds. Sammanträffande? Knappast.

Idag så trycker den privatägda federala reserven väldigt mycket pengar för att försöka ”rädda” ekonomin. Dem kallar det massa påhittade namn för att folk inte ska förstå vad som egentligen händer. Dem trycker pengar för att köpa upp marknaden och samtidigt ger dem ut pengar till sig själva och sina vänner. Detta kallas crony-kapitalism. Crony betyder ”stallbroder” eller ”gammal god vän” och med dagens kapitalism, som inte är riktig kapitalism, så samarbetar Staten, Bankerna och dem största företagen tillsammans. Detta gör att dem har full kontroll då dem tillsammans äger hela systemet. Dem äger alltså Regeringen, Median och Pengarna och tillsammans så ser dem till att alltid hålla folket i schack utan att många ens förstår att vi blir mer och mer begränsade för varje år som går. Dem sätter alla i skuld och idag går det inte komma ifrån dettta. För i tiden så kunde man jobba några år för att sedan köpa sig ett hem. Idag så är man tvungen att skriva på ett dödskontrakt (långtidskontrakt) för att kunna leva i samhället om man inte vill leva månad till månad. Detta gör att det är omöjligt att komma ut ur ekorrhjulet och vi blir helt beroende av det nuvarande systemet.

Hittills i år så har dem med några knapptryck skapat 4 triljoner dollar. Det är en sinnessjukt stor siffra och för att sätta det i perspektiv så kan man kolla hur det sett ut i historien. Skulden va på 10 triljoner dollar 2008 och efter det har det spårat ur. Den totala skulden för USA (som är vår världsvaluta just nu) är på över 26 triljoner dollar?! Detta skadar alla förutom dem som äger ekonomin. Den här crony-kapitalismen måste få ett slut och det ända sättet som finns just nu är att vi strävar efter en friare värld. En värld med en fri marknad hade gjort att fördelningen blivit mer rättvis. Idag drabbas alla förutom dem som är en del av eliten. Det är dags att vi jämnar ut detta så alla i världen kan få det bättre!

Vad kan vi göra åt det här då? Vi kan ju börja med att sluta tro på allt som sägs i media och börja skaffa oss mer kunskap på egen hand. Skolan lär inte ut någonting som förklarar hur saker är uppbyggt och inte heller detta är en sammanträffande. Många i samhället har en bild på vad som är bra utan att förstå att deras idéer har testats och visat sig vara ohållbara. Kommunism, Fascism, Socialism och andra värdelösa system gör att hela samhället går i botten och ingen tjänar på det i slutändan. Jag förstår dock varför så många gillar dem här ideologierna. När jag läst om dem så låter det väldigt bra, problemet är att dem inte fungerar i teorin. Det finns tydliga bevis på detta och det är bara okunskap som gör att många fortfarande vill ha dem här systemen. Det är lite som att säga att ”jag vill att alla ska ha det lika bra”. Tack vare vi har olika personligheter så kommer alla ha olika preferenser på vad dem vill göra i livet och därför kommer det bli olikheter. Vissa kräver ingenting och vill därför leva mer simpelt andra vill skapa saker och därför sträva efter att göra mer. I en fri värld så kommer det finnas olikheter och det är inget fel med det. Det är bara avundsjuka och liknande känslor som gör att det blir ett ”fel”.

Dagens pengar gör att alla blir fattigare för varje år som går. Vi behöver ett nytt system som gynnar samhället istället för att göra det sämre!

Ett alternativ jag tror på är en fri marknad. Detta har funkat bra i historian och gjort att vi tagit oss ur fattigdom flera gånger! I dagens samhälle hade detta blivit en chock för dem flesta, men detta är troligtvis det bästa alternativet för att få väck den centralstyrda världen vi lever i idag. Ingen stor förändring sker på en natt och det hade tagit tid att få folk att inse att detta är bättre i slutändan. Tyvärr så är det nog en stor kollaps som kommer hända innan det sker en större förändring. Det har historian visat flera gånger iallafall. Det är alltid efter en krasch som saker förändrats även fast man vet att systemet varit ohållbart. Så om det blir en stor kollaps så är det viktig att veta vad det finns för alternativ. I tidigare krascher så har det skyllts på flera olika anledningar. Bland annat folkgrupper och kapitalister. Det är inte detta som varit problemet utan det är för att systemet är en centralstyrd marknad aka crony-kapitalism.

Kapitalism behöver egentligen inte vara dåligt då det bara är privatpersoner som skapar ett företag för att erbjuda människor sina produkter och tjänster. Kapitalism hade till och med blivit något väldigt bra om människor bara är mer medvetna om sin konsumtion. Om man använder skräp produkter från företag som förstör jorden så är du med och bidrar till förstörelsen. Om vi istället konsumerar på ett hälsosammare sätt och väljer produkter som faktiskt inte påverkar jorden så kommer vi se en helt annan värld. Detta gäller prylar, kläder och mat, ja allt som vi behöver. Jag är själv minimalist och köper endast det jag behöver för ett simpelt liv. Vi måste sluta skylla på andra över saker och ta eget ansvar. Det är alltid upp till individen att påverka världen i den riktning som vi vill ha. Jag vet att dem flesta människorna vill ha en bra värld. Man måste bara förstå att det är upp till var och en att göra sin del i en fri värld.

Så om vi vill ha ett bättre samhälle och värld så måste vi börja fokusera på resultaten, inte på avsikterna. Vissa system har testats flera gånger och det har blivit samma resultat varje gång. Efter nästa kris så måste vi testa något nytt. Något som gör att det är vi människor som skapar det samhälle vi vill ha. Annars kommer vi få en total kontrollerad värld av ägs av ett fåtal människor. Idag ser jag att vi håller på att gå åt det hållet med alla globalist organisationer som strävar efter det målet. Deras intentioner är säkert goda och jag vill inte tro att dem vill människor något ont. Men detta kommer inte funka i praktiken. Frihet är det ända sättet som gör att alla kan skapa sitt egna paradis på jorden. Ingen mindre grupp ska säga hur alla ska leva utan det ska alltid vara upp till oss själva att bestämma över våra egna liv! Tillsammans kan vi förändra det till de bättre!

Kärlek och frihet ❤️