Det finns just nu många medvetna människor som försöker få fler att vakna upp till vad som egentligen händer runt om i världen. Det pågår just nu ett slags krig mellan statens media och alternativ media. Många har säkert hört om mindre media kanaler som blivit kallade konspirations kanaler och till och med rasist kanaler. Detta är såklart en taktik mainstream media använder för att få folk ska sluta kolla på alternativ och endast bilda sin verklighet efter deras agenda.

Många länder i världen har en väldigt centraliserad media som i dem flesta fallen är sponsrad av staten och deras stora företag. Detta måste decentraliseras om vi inte ska bli styrda vad vi ska läsa och kolla på. Yttrandefrihet är väldigt viktigt och om vi inte kan prata om vad vi vill så begränsar det hela samhället. Istället för att trycka ner alternativa tankar så är det bättre att prata om det så man kan se om det är bra idéer eller inte. Precis som pengar så måste media decentraliseras. Ingen centralmakt ska kontrollera oss. Det finns ordspråk som säger.

Den som kontrollerar media kontrollerar våra medvetanden

Detta är en sanning då dem flesta tror på allt man läser på Aftonbladet, SVT och andra vanliga media kanaler. Man måste helt enkelt acceptera att människor har olika åsikter och inte försöka förtrycka andra för deras åsikter. Givetvis finns det idéer som är rent av skadliga för samhället och dem kan man snabbt lösa om det finns en öppen plattform att uttrycka sig på.

Ett sätt att se vem som kontrollerar media är att se vilka som marknadsför. Läkemedel är troligtvis det vanligaste idag för man ser det överallt. Dem har bäst marginal på sina produkter och hittar alltid mer anledningar för folk att stoppa i sig saker. Även i Sverige, jag såg en annons i en busskur i stan. Doktor.se. Wow. Nu kan man få sin diagnos direkt i telefonen vilket kommer begränsa människor ännu mer. Man lurar alla som inte är medvetna hur vårat nuvarande system fungerar. Detta gäller majoriteten av samhället idag. Det gör att det blir ytterligare en splittring i samhället, tack vare vi tänker och tycker olika så har alla olika idéer om propagandan som visas. Vissa är för, andra emot. Så istället för att se ner eller försöka få andra att tänka som man själv gör så ska man själv bilda sin uppfattning om saker och acceptera andra som tycker annorlunda. Det handlar inte om att få alla att tänka lika utan uppmuntra att vi har olika tankar om saker och då kommer man se vilka idéer som faktiskt funkar eller inte. Om saker är skadliga eller ohållbara så visar det sig med tiden och då kan man ändra sig till dem idéerna som visar sig vara bättre.

Idag återupprepas historian. Tack vare dem flesta inte kan sin historia så vet inte många att det vi ser idag har hänt på liknande sätt förut. Man använder samma metoder för att fortsätta hålla folket i den ekonomiska diktaturen och när det börjar bli problem med den så kommer man alltid på ny anledningar att få väck fokus från det. 11 september, Världskrig, Nord Korea, covid och andra sjukdomar, black lives matter är bara några exempel på påhittade katastrofer som används för att få folk att ge upp sin frihet för att ”räddas” från hoten som i själva verket är påhittade saker som tar väck fokus på det stora problemet. Tack vare många inte förstår sig på ekonomi ( för det lärs inte ut i skolan eller av media) så kan dem enkelt få väck fokusen från detta. I Sverige är det till och med tabu att prata om pengar i många fall, fastän det bara är ett verktyg för oss att slippa vara jägare / samlare / självförsörjande bönder. Dagens ekonomiska system är centralstyrt av en liten grupp människor och samma människor äger dem största medierna och företagen. Om man inte kan se vad problemet är här så kommer vi inte kunna förändra detta.

Idag finns det flera alternativ som kan göra att vi få mer frihet. Vi kan ersätta ekonomin, våran nuvarande media och andra saker som begränsar oss idag. Det är viktigt vi börjar använda oss av alternativ och vägra att bli censurerade. Stater och banker runt om i världen har börjat se hotet med kryptovalutor och alternativ medier och dem lägger mer resurser hela tiden för att försöka trycka ner det. Flera stater kommer troligtvis göra kryptovalutor olagligt och sedan skriva i sina mainstream medier att det t.ex. används av kriminella, vilket gör att dem som bara läser tidningen kommer ta det som en sanning och inte ha något emot det. Man skapar sig en sanning utan att förstå vad det egentligen är för något. Kryptovalutor kan göra så vi får i en friare och tryggare värld där vi slipper tänka på att centralmakten trycker ner oss vanliga människor. Dem har i historien gjort guld olagligt i kristider och beslagtagit det från sin befolkning för att använda det till krig och andra saker dem vill hålla på med. Om inte historien ska repetera sig igen så är det väldigt viktigt att denna informationen kommer ut till samhället och det blir bara svårare p.g.a. all censur. Våga tänka annorlunda, annars kommer centralmakten få det som dem vill och det gynnar bara dem i slutändan. Återigen mer respekt och mer öppensinnighet till att faktiskt saker inte alltid är som det visas utåt.

Fokusera på saker du kan påverka istället för att lägga energi på saker man inte kan kontrollera!

Vi ska ha friheten och möjligheten att få välja vilka medier vi vill. Idag skriver bara media om vad statens och elitens agenda är för tillfället. Det är därför vi behöver använda och sponsra andra enskilda kanaler som faktiskt vill och vågar säga vad som egentligen sker i samhället och världen. Om man är osäker på vad man ska få sin information ifrån så är det bara att dubbelkolla informationen eller se om dem har haft rätt förr med sin information. Personligen själv så använder jag knappt någon media då dem mest visar upp massa problem. Det säljer tydligen bäst och det baseras på en av våra mest grundliga instinkter. Rädsla. Om vi är i en konstant rädsla så blockerar vi mycket i våra kroppar per automatik och det gör att vi lever i ett begränsat läge. Längre bak i människans historia så va denna egenskapen viktig för att överleva. Men i dagens samhälle, där vi lever i det tryggaste samhället vi någonsin har haft, så används det emot oss för att kontrollera oss. Så många borde testa att stänga av nyheterna och börja fokusera på saker vi kan kontrollera istället. Det är de vi är skapta för och jag vet att vi hade fått en bättre värld om vi hade lagt fokus på saker som faktiskt spelar roll. Paradiset är på jorden och tillsammans kan vi få den värld vi vill ha, men bara om vi människor får bestämma över oss själva.

Kärlek och frihet ❤️