Nu är det bekräftat av CDC och WHO själva att det bara är 0.1% av människor som dött av covid. Av dem yngre och mer hälsosamma människorna så är det bara 0.02% som dött av det. Det är alltså precis samma procentsatser som den vanliga influensan och det är bara media som har hypat upp detta för att sälja lösnummer och samtidigt passar stater på att få mer kontroll och sätta in lagar som missgynnar folket. Det finns massa konspirationer men personligen tycker jag det bara är onödigt att gräva ner sig i saker man inte kan påverka eller veta med all säkerhet är sant. Jag kollar bara på statistik och jämför hur det sett ut tidigare år. Det va fler som dog både 2017 och 2018 av vanliga influensan så mer bevis behöver man inte att detta i princip är ofarligt om du är frisk. Detta är inget man hör om utan det är bara massa snack fram och tillbaka vilka länder som gör saker bättre än andra. Om staten och media hade velat folket det bästa så hade man skrivit om hur man kan förbättra sin hälsa men det är inte så roligt att prata om så det hade inte sålt lika mycket tidningar då. Detta visar bara hur hjärntvättade alla blir av tv, nyheter och tidningar och om man hade slutat konsumerat det och kollat på fakta och statistik så kan man bilda sig en egen uppfattning på vad som händer. Detta är sista gången jag tänker prata om detta och tänker fokusera på den ekonomiska krisen som kommer istället och vad man faktiskt kan göra själv för att slippa den värsta kraschen.

Jag har sedan ett tag tillbaka blivit intresserad av olika frihetsprojekt i världen och har även börjat involvera mig i flera av dem då jag tror att detta kommer bli nödvändigt i framtiden. Fler och fler är trötta på centralmakten och vill ta tillbaka kontrollen till folket. Jag är en av dem. Jag förstår dock att många vill ha ett system som tänker åt dem och sköter hand om saker man inte har något intresse av men om man låter andra ta hand om viktiga saker så gäller det att man är medveten om hur dem gör det. Vårat nuvarande system är tyvärr väldigt korrupt och det finns många problem med det. Så därför tänker jag fortsätta att involvera mig olika frihetsprojekt för att få inspiration till något eget i framtiden.

Jag har en idé jag tänkt göra som troligtvis kommer snabbare än väntat p.g.a. den nuvarande krisen, kanske redan nästa år om situationen blir värre. Jag vill starta ett kollektiv på någon slags gård som ska sträva efter att bli helt självförsörjande. Det ska vara en gård som kan klara sig vad som än händer i samhället och världen och det kommer krävas att olika typer av människor kommer vara en del av det. Idag vill samhället att alla ska vara lika men i verkligheten så är alla olika och det ska uppskattas! Vi har olika personligheter och har därför olika speciella egenskaper. Detta projektet kommer kräva alla möjliga personer för att det ska fungera. En del av gården kommer bestå av ett jordbruk som fokuserar på cannabis (hampa till en början). Det kommer kräva personer som gillar odling. Utöver det så kommer det finnas djur så är man intresserad av det så kan man syssla med det. Andra saker som kommer finnas är någon slags större musikstudio då det är ett stort intresse för mig och många vänner och bekanta. Så om man inte vill gå till ett kneg jobb utan vill fokusera på sina kreativa förmågor så kommer det vara en möjlighet också. Planen är att vara så självförsörjande som möjligt för att man ska kunna vara fri att syssla med mer kreativa saker som musik, konst och andra saker man är intresserad av. Det är många som går på kneg jobb för för att man ”måste” och något sådant här projekt hade gjort det möjligt för fler att lägga mer fokus och tid på det man brinner för.

Just nu spånar jag på flera idéer och kommer försöka få ihop något som innefattar flera av mina stora intressen. Frihet, Musik, Cannabis, Naturliv är några saker som är i fokus och jag har inga tvivel att detta går att genomföra. Planen är att bygga upp något slags paradis iallafall, detaljerna är inte spikade så exakt hur det blir återstår att se. Detta är just nu bara en idé och jag kommer som sagt fortsätta få inspiration från andra liknande projekt. Jag har kontakt med ett cannabis kollektiv i Spanien och har redan fått mycket bra information och tips på hur man kan få det att fungera.

Nu till helgen ska jag till Norge och besöka ett ställe som heter Liberstad. Det finns även ett annat frihetsprojekt jag har kontakt med som heter Liberland som jag kommer prata om mer i framtiden. (Ja, jag har fått inspiration av andra frihetsprojekt när jag började detta projektet). Liberstad är ett projekt som vill skapa en frihets by i södra Norge som kommer byggas på sin egna kryptovaluta. Detta gör att byn får sin egna ekonomi och det kommer byggas upp av alla som är en del av det. Detta och andra liknande koncept kommer visa att vi kan ha ett annat system än det vi har idag, ett system som sätter människor i första hand, det är precis det jag vill vara en del av, en framtidsvision som vill människors bästa. Jag hoppas jag lyckas ta mig över gränsen i helgen för tydligen så är det fortfarande stängt så i värsta fall så kommer jag besöka det i Juli istället. Mer information om dem olika frihetsprojekten jag är involverad i kommer snart! En sak är säker iallafall, framtiden är ljus!

Kärlek och frihet ❤️