Masshypnosen fortsätter och större delen av världen står fortfarande still. Många har dock börjat söka sig till anledningar och svar till varför det blev så här. Många får reda på sanningen men det är fortfarande många som är rädda och tror på mainstream media. Detta är väldigt tråkigt då detta är ytterligare en sak som splittrar oss människor i samhället, helt i onödan. Vi förlorar vår gemenskap och många dömer andra för deras åsikter. Respekten försvinner och tribalismen ökar. Folk väljer sidor utan att förstå konsekvenserna. Det spelar egentligen ingen roll vad du tycker om andra eller andra tänker om dig, det är våra handlingar som spelar roll i slutändan.

Glöm inte bort att det inte är viruset som gjorde att världen stängdes ner. Det är globalist organisationer och stater som bestämde detta utan några vettiga grunder. För dem som fortfarande tror att det är en pandemi så kan jag föreslå att kolla upp hur många som dör varje dag i Sverige via SCB och andra sidor som visar statistik på detta. Detta är inte farligare än någon annan influensa vi haft i historien. I slutändan handlar det om att du som är ohälsosam har du en större risk att dö, men om du tar hand om dig så klarar du dig bättre mot virus och andra problem. Detta gäller varje år.

WHO och FN är stora organisationer i världen som vill få mer makt på grund av detta och från deras perspektiv så tror dem säkert att dem hjälper världen men i själva verket blir det fel när man tror att några få människor ska kontrollera en hel värld. Alla människor är olika, inte lika som många tror här i Sverige (pga felöversättningen till Svenska av våra människliga rättigheter). Vi måste återigen respektera våra olikheter, istället för att sträva efter att försöka göra alla likadana. Centralmakten önskar att alla va lika, då är det väldigt lätt att styra massan. Men så är inte fallet och vi måste respektera varandra istället för att försöka förändra alla till samma. Om vi vill ha någon slags fred i världen så är respekt en av dem viktigaste egenskaperna man kan ha. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Så nog om det. Denna veckan har jag skrivit om några kryptovalutor som kommer ha en stor betydelse i framtiden. Dem har redan funktioner som kan ersätta många saker som idag styrs av stora företag och banker. Detta gör att vi kan få en större frihet i det ekonomiska systemet vilket gör att vi inte kan bli utnyttjade som vi blir idag. Eftersom Facebook trycker ner mina inlägg om kryptovalutor så lägger jag ut alla inlägg direkt på hemsidan istället. Pengamaskinen går fortfarande varm och konsekvenserna av detta ser vi inte ännu, det tar alltid ett tag innan man ser resultatet av detta. Det är fortfarande oklart hur mycket det kommer påverka men om det fortsätter så här några månader till så kommer smällen bli enorm!

Det är väldigt viktigt att ha säkrare alternativ framöver, jag kommer fortsätta lägga upp saker som jag är övertygad om kommer ha en stor betydelse i framtiden. Detta har bara börjat.

Kärlek och frihet ❤️