Sedan ett tag tillbaka har jag pratat om att ekonomin är en stor uppblåst bubbla som skulle spricka. Just nu blåser man ut sin sista luft i systemet och tack vare corona hypen och isoleringen runt om i världen så kommer den ekonomiska krisen bli den största sen depressionen i början på 1900-talet. För er som inte vet vad som hände då så kan man kortfattat säga att pengarna blev helt värdelösa och dem flesta människor hade problem att få ihop pengar till mat. Det är därför väldigt viktigt att se till att man har en reservplan och en stabil grund. Vad händer till exempel om mat producenter inte kan få ut mat runt om i världen? Om det blir matbrist så gäller det ha extra mat hemma eller känna någon som har jordbruk eller mark att odla på. Det här låter helt otroligt för många och det är overkligt även för mig. Men efter att ha läst historia så vet jag att sånt här har hänt innan och tack vare vi inte gjort något åt det korrupta ekonomiska systemet så är det väldigt troligt att det kan hända igen.

Flera länder idag lever med hyperinflation som är skapat av staten. Libanon är det senaste landet som har drabbats av detta. Om man vill se hur socialist länder slutar så kan man kolla på Kuba, Venezuela och Sovjet Unionen. Folk har knappt pengar till mat och dem flesta lever i fattigdom. Staten har i princip lurat folk att det är de bästa systemet. Dem hittar på att det är onda kapitalister som förstör världen och måste därför ta pengar av hela befolkningen för att sedan spendera pengarna hur dem själva vill, utan att förstå hur saker fungerar i verkligheten. I själva verket så förstör dem systemet sakta men säkert och det kommer visa sig här snart med. Glöm inte bort att socialism är våran nya religion i Sverige. Den måste bytas ut omgående, vi behöver ett samhälle där vi själva löser våra problem, det är bara en dröm att någon annan ska göra det åt oss. Nu kommer alla som litar på systemet får se, pensionärer och bidragstagare kommer bli utan pengar för dem kommer inte vara värda något och då kommer det bli tydligt att vi hade klarat oss bättre på egen hand från första början.

På grund av våran höga skatt och alla regleringar från regeringen så är vi bara 50% självförsörjande idag i Sverige. I början av 90-talet så va vi över 75% självförsörjande. Så utveckling har blivit mycket sämre med åren. Våra grannländer har varit bättre att klara sig själva och te.x Finland är 80% självförsörjande. Som ni säkert förstår så är det extremt viktigt för ett land att tänka på detta. Särskilt nu när man ser att vi är så beroende av omvärlden. Vi hade inte behövt det. Sverige har sedan länge varit kända för sitt jordbruk och tack vare vi har ett så rent land så anses norden som en av dem bästa platserna att producera mat på.

Så det bästa i detta läget hade varit att ta väck skatten, gå ut ur EU då ett land som Sverige inte får något tillbaka, vi ger bort våra skattepengar som aldrig kommer tillbaka. Jag är inte för länder och landsgränser men om vi ska köra på detta påhittet så borde vi här föregå med gott exempel och visa att man inte behöver vara beroende andra länder och att man klarar sig på egen hand med dem resurserna vi har. Vi har dem bästa entreprenörerna i världen men många flyr landet med sina företag p.g.a. våran höga skatt. Dem som drabbas av systemet är alla vanliga arbetare och små företagare. Det är ett väldigt orättvist system och jag hoppas verkligen det blir en förändring efter den kommande krisen. Det kommer troligtvis bli en stor krasch i samhället innan det byggs upp igen. Jag säger inte detta för att skrämma upp någon utan för att upplysa att man borde vara förbered för tuffa tider. Våran svenska krona tappar värde hela tiden så det är viktigt för dem som har kapital att tänka på alternativ. Kryptovalutor, Ädelmetaller och liknande kommer vara alternativ som är väldigt viktiga i sådana här tider. Våran valuta, Svenska Kronan, är precis som alla andra fiatpengar helt värdelösa och det kommer visa sig snart. Detta kan även göra att bostäder tappar värde i framtiden men det återstår att se. Det gäller att ha en stabil grund i ens liv och det är ännu viktigare i kristider. Tänk inte på något virus som knappt drabbar någon i samhället. Tänk på din och dina näras situation och upplys dem om att kolla över sin nuvarande situation.

Det kommer troligtvis skyllas på många olika saker i krisen, precis som i andra kriser. Men kom ihåg att dem som har skapat krisen är staten och riksbankerna. Ingen annan. Inte våra företagare som bygger upp världen gång på gång. Utan dem som tar våra pengar i form av skatt och sätter regleringar som gör att det är billigare för affärer att köpa eko grönsaker från Spanien än att odla utanför den staden där man bor. Skatt är stöld och hade vi på egen hand tagit hand om oss själv i staden vi bor och inte haft dem här påhittade begränsningarna så hade vi automatiskt börjat samarbeta mer för att skapa det samhälle vi behöver.

Så det är väl det positiva som kan komma ur denna krisen. Att fler ser detta och börjar sträva mot att skaffa sig en stabilare grund. Ingen vill behöva leva i ett system man inte har någon kontroll över. Det är dags vi tar tillbaka kontrollen till oss själva. Tillsammans kommer vi bygga upp den värld vi vill ha!

Kärlek och frihet ❤️