Det är väldigt viktigt att vara säker på hur man kan förvara sina kryptovalutor. Av andras och egna erfarenheter så vet jag hur viktigt det är att hålla koll på sin nyckel till sin kryptoplånbok. Idag finns det flera alternativ för detta. Ett bra sätt är att använda sig av en hårdvaruplånbok som te.x Trezor. Men om man vill använda andra plånböcker så behöver man ett sätt att skriva ner sin 12 – ords nyckel. Det är inte säkert att ha den nerskriven i ett dokument på sin telefon eller dator för om den kraschar så är din nyckel borta för evigt om du inte har en backup. Det är även en risk att hackare kan komma åt din nyckel via virus och keyloggers. Man kan skriva ner sin nyckel på en papperslapp men då är det en risk för den kan enkelt skadas eller gå sönder.

Jag tänker därför tipsa om Cryptosteel. Det är en liten grej som gör att du kan skriva in din nyckel och vara helt säker att orden inte försvinner. Den klarar av allt. Så om man vill vara sin egna bank och inte använda sig av växlingssidor eller företag som håller dina nycklar så är detta det bästa sätter just nu.

Om du köper en Trezor så kan du köpa en Cryptosteel till rabbaterat pris då du behöver fortfarande spara din nyckel till din Trezor på något sätt. Men annars går den köpa löst på denna sidan! Man kan aldrig vara nog försiktig och vill man sova gott om nätterna gäller det ha full koll på hur man hanterar sina kryptovalutor.

Klicka på länken nedan om det låter intressant så kan du läsa mer och se andra produkter som dem erbjuder!

https://cryptosteel.com/product/cryptosteel/?csr=621&v=f003c44deab6&campaign=Liberman