Du har sagt till folk att det här är den elfte timmen, nu måste du gå tillbaka och berätta för folket att det här är timmen. Och det finns saker att tänka på …

Vart bor du?

Vad gör du?

Vilka är dina relationer?

Är du i rätt relation?

Var är ditt vatten?

Känn din trädgård.

Det är dags att tala din sanning.

Skapa din gemenskap.

Var goda mot varandra.

Och leta inte utanför dig själv efter din ledare.

Sedan knäppte han händerna ihop, log och sa: ”Det här kan vara en bra tid! Det flödar nu en flod mycket snabbt. Det är så stort och snabbt att det finns de som kommer att vara rädda. De kommer att försöka hålla fast vid stranden. De kommer att känna att de rivs isär och kommer att drabbas kraftigt. Va medveten att floden har sin destination. Dem äldsta säger att vi måste släppa stranden, skjuta in i mitten av floden, hålla ögonen öppna och våra huvuden ovanför vattnet.

Och jag säger, se vem som är där med dig och fira. Vid denna tidpunkt i historien ska vi inte ta något personligen, minst av oss själva. För tillfället stannar vår andliga tillväxt och resa.

Den ensamma vargens tid är över. Samla er! Förvisa ordet ”kamp” från din attityd och ditt ordförråd. Allt vi gör nu måste göras på ett heligt sätt och för att fira.

Vi är de vi har väntat på.

– Hopi Elders ’Profetia, 8 juni 2000

Detta är en text från en ”outvecklad” inföding som har större connection till jorden och verklighten än många i våran moderna ”utvecklade” värld. Många har tappat relationen till jorden och behöver se saker för vad dem egentligen är. Kolla med era egna ögon!

Kärlek och frihet ❤️