Unstoppable domains

Som man hör i namnet så erbjuder denna tjänsten ostoppbara domännamn och hemsidor. Detta är en tjänst som troligtvis kommer bli väldigt aktuell i framtiden. Nu när stater får mer makt för varje dag som går så kommer det vara svårare att få ut sanningen till folket. Fler och fler väljer flytta sina kanaler från Youtube och liknande för man blir censurerad. Många går då till att ha sina egna hemsidor men det många inte vet är att domän systemet idag är väldigt centraliserat. Denna tjänsten har dock en lösning, man kan skaffa sig domän namn som är hostade på deras blockkedja Zilliqa (ZIL) vilket gör att den inte kan stängas ner av myndigheter och liknande! Det kommer göra att vi kan ta tillbaka det fria internet!

Dem har redan nu börjat sälja domännamn och det går sätta upp en enkel hemsida via tjänsten. Dem har två olika domännamns ändelser . .ZIL och .CRYPTO. Så om du är intresserad av att skapa en anonym hemsida som inte kan bli nertagen så är detta tjänsten för dig. Det är en tjänst som är väldigt viktig om internet blir mer censurerat i framtiden.

En annan tjänst som dem erbjuder är att om du har ett blockchain domän så kan du ha den som din kryptovaluta adress. Idag så ser en adress ut tex såhär: 0x9AF336f433C1A694EF3F8A245814C71C634B02eD. Och istället då kan man välja tex sitt namn, ex Liberman.zil. Så om någon ska skicka kryptovalutor till dig så kan man enkelt säga vilken adress man har!

Tänk om man kunde köpa domännamn i början på 2000 talet. Idag finns det knappt några domännamn kvar och bra domännamn idag är värda väldigt mycket. Just nu finns det många erbjudanden på denna tjänsten och tack vare den är ny så finns det många bra domännamn kvar att köpa! Även om man inte har en hemsida så kan man fortfarande investera i domän man tror kommer bli värda mer i framtiden!

Ni kan nu få 10% rabatt om ni köper domännamn för minst 400kr via denna länken!

https://unstoppabledomains.com/r/f38e2b80dddc4c0

Fördelar

+ Ostoppbara domännamn och hemsidor

+ Köpa domännamn anonymt

+ Gör det enklare att dela med sig av sin kryptoadress via domännamnet.

+ Ny tjänst så finns många bra domännamn att köpa om man vill investera