Väldigt intressanta tider i världen just nu. Det är mycket som händer och det är dags att vi väljer vilken framtid vi vill ha. Det nuvarande ekonomiska systemet har om och om igen visat sig bara gynna dem rikaste i världen och vi andra får våra liv förstörda i form av ekonomiska kriser och ett system som gör att våra pengar blir mindre värda hela tiden. Detta gör oss till moderna slavar som är beroende av ett system som vi inte kan bryta oss ur. Många tror att det har med kapitalism att göra men så är det inte. Det är just nu ett samarbete mellan stat och kapital (bankerna) som gör att dem försöker styra marknaden vilket leder till att saker inte riktigt stämmer överens med verkligheten. Varför tror du till exempel det kostar miljoner att köpa en bostad i Sverige? Det är ett spel mellan dem här två parterna som orsakat denna gigantiska bubblan och alla drabbas av detta!

Det är viktigare än någonsin att kolla på vilka alternativ som finns. Jag är väldigt intresserad av kryptovalutor då jag ser att det har en stor potential att slå ut många av dem nuvarande ekonomiska systemen vi har. Nu har till och med många länder och stater börjat utveckla sina egna kryptovalutor i hopp om att alla ska börja använda deras valuta och kan då fortsätta med samma teknik som innan. Om vi istället hade haft en fri marknad där vi människor tar hand om allt vi behöver så hade vi tillsammans skapat det samhälle vi vill ha. Vi människor vet vad vi vill ha och marknaden hade anpassat sig därefter utan att någon centralmakt lägger sig i och reglerar saker till deras egna fördel.

Om alla människor hade flyttat in sina pengar i kryptovalutor idag så hade det inte gått. Jag tänker inte säga att det är en färdig och komplett lösning till alla våra ekonomiska problem som vi har idag. Det är fortfarande en väldigt ny uppfinning och utvecklingen har bara börjat. Men idag utvecklas det mer än någonsin och så fort fler människor inser att vårat nuvarande system är korrupt så kommer fler börja supporta ett alternativ. Jag kommer framöver fortsätta ta upp kryptovalutor och tjänster som jag tycker har potential nu och i framtiden. Det finns många olika som fyller olika typer av områden i vårat samhälle. Allt som går att decentralisera i framtiden kommer göra det. Vi behöver inte en centralstat som ändrar lagar och regler. Vi kan ha olika system som redan från start har en lag som bestämmer hur det ska fungera. Efter det är det bara upp till oss människor att välja vad vi vill ha för system. Dem som utvecklar den bästa lösningen som gynnar alla människor, kommer skapa det vi kommer använda.

Kärlek och frihet ❤️