Det som sker i världen just nu är den största ekonomiska skandalen i människans historia. Eliten och dem som äger den federala banken har lyckats lura hela världen att ett dödligt virus kommer ha ihjäl massa människor. Detta har gjort att många har hamnat i ett förvirrat tillstånd som till stor del består av rädsla. När man är under ett hot av något så slutar man tänka klart och aphjärnan kickar in som en försvarsmekanism. Vi tänker med våra känslor först och rädslan man får från hot tar automatiskt upp mycket av tankekraften och vårat kritiskt tänkande minskar.


Jag är ganska övertygad om att virushypen bara är en distrahering för att folk inte ska förstå och se vad som egentligen händer. Ekonomin va dödsdömd och nu är den stora kraschen här. Virus eller inte, det hade hänt ändå. Centralmakten kommer skylla på viruset och säga att ”det va tack vare vi låste in er i era hem som ekonomin kraschade. Men tacka oss att inte fler dog.”. Många kommer gå på detta och vill fortsätta ha en stat som kan ”rädda” dem i framtiden också.


Visste ni att det dör ca 153 tusen människor VARJE DAG i världen!? Särskilt i dem här tiderna när många har sämre immunförsvar. Om man hade tagit hand om sin hälsa så behöver man inte oroa sig för något sånt här. Dem som skadas värst av sjukdomar är dem som inte tar hand om sig själva. Det är väldigt logiskt egentligen. Man vill ofta skylla på utomstående problem men i själva verket är det upp till var och en att välja vilken grund man vill ha i sin kropp. Våra kroppar är fantastiska och om vi tar hand om dem och t.ex fastar, äter bra och håller igång, så healar kroppen sig och skapar ett starkare försvar av sig själv!


Så iallafall, min slutsats är att viruset är en överhypad masshypnos och under tiden dem flesta fokuserar på ett problem som inte är så farligt så händer det väldigt mycket i alla korrupta regeringar över hela världen (ja, även i Sverige), lagar och regleringar dras igenom snabbt för att ”skydda” befolkningen men det kommer visa sig ha motsatt effekt i framtiden. Det riktigt stora problemet vi har framför oss är ekonomin. Dem håller just nu på att betala ut banker, stora företag mm. Samtidigt som större delen av samhället kommer få sitt kapital krossat och många jobb kommer försvinna. Om det blir en hyperinflation så kommer det bli tuffa tider. Jag hoppas verkligen det kan lösa sig på något sätt. Men det ända som kan hjälpa i detta läget är om fler människor öppnar ögonen och verkligen ser och förstår vad som händer och börjar säga ifrån! Det finns ingen stat som kommer rädda oss från denna kraschen..Försök att inte påverkas för mycket av saker du inte kan kontrollera, det är bara slöseri med energi. Det är bättre att lägga energin på något som ger dig en starkare och stabilare grund!


En positiv grej med allt detta är att många kommer förstå att våran tro på staten är bara just en tro. Dem lovar saker hela tiden men i slutändan så gör dem bara samhället svagare och sämre. Jag hoppas fler kommer vilja ha en riktig förändring efter det här och nu när vi har testat att ha en centralmakt med hjälp av socialism, kommunism, korporativism, fascism och andra värdelösa system och ideologier som gång på gång visar sig gå till botten! Så nu borde det va dags för en friare värld igen! Vi har haft det förr och vi kan få det igen. Men då måste folk förstå och se vad det stora problemet är. Vi skapar våran egen verklighet och tillsammans så kan vi få paradiset på jorden. Det är dags att gå mot ett bättre och friare samhälle.


Kärlek och frihet till alla som inte stödjer det korrupta systemet vi lever i. Och ni som supportar våra tragiska ”representanter” i riksdagen ( som förstör och begränsar oss mer och mer för varje dag som går), ni har valt detta systemet genom att gå och rösta på dem som sitter där.. tänk efter innan du ger bort din och dina medmänniskors frihet. Jag är medveten om att det inte är lätt att förstå detta, särskilt inte om man har en stark ”tro” på staten och man har gjort det i hela sitt liv precis som sina föräldrar. Detta är den största religionen vi har i Sverige just nu och haft under lång tid så det är inte konstigt att det ser ut som de gör.


Om vi människor får bestämma över oss själva och styra upp samhället på egen hand, som är det naturliga sättet, då kommer centralmakten försvinna och vi kan bygga upp världen på en stabilare grund. Efter vi byggt upp samhället igen så gäller det att inte slappna av. Gör man det så kommer ”djävulen” fram och vill ha makt och kontrollera andra människor igen, detta har skett i århundraden överallt på jorden och det finns alltid människor som vill ha den makten, det gäller bara att vara medveten och inte låta någon få den och ta våran frihet ifrån oss!


Det jag lärt mig på Mises institutet har gjort att jag fått en större kunskap om historia, en djupare förståelse om ekonomin och om hur olika system har korrumperats under en lång tid. Det är som sagt därför jag startade detta projektet, men tro mig, det tar emot ibland att skriva om saker, särskilt när det låter som en domedags profetia. Men det är inte för att göra någon rädd, förvirrad eller osäker. Tvärtom, jag tycker personligen själv att det är viktigt att veta hur vårat system fungerar och även ha kunskap om vad det finns för alternativ vi kan använda oss av för att få ett bättre samhälle och värld. Många saker i världen är upp och ner just nu, det är bara att acceptera det och försöka göra det bästa av situationen. Vi måste sluta använda oss av dåliga centralsystem som tryckt ner oss under lång tid. Vi måste lära oss av våra historiska misstag och inte göra om dem igen. Att sträva efter bättre tider är väl det minsta vi kan göra nu.

Ta hand om er ❤️