Har du eller vet någon som har en verksamhet och inte accepterar kryptovalutor, isåfall borde du tipsa den personen att överväga detta som en alternativ betalningslösning. Eftersom det inte är så vanligt i Sverige så kommer det komma folk från hela landet och besöka verksamheten/affären/restaurangen eller vad det nu kan vara. Folk som tror på kryptovalutor vill vara med och använda det precis som man använder sina ”gamla pengar” så det är bra för alla verksamheter att börja acceptera Bitcoin, Bitcoin Cash, Monero och andra kryptovalutor.

Finns många enkla tjänster att komma igång med att ta betalt för kryptovalutor tex; https://www.bitcoin.com/bitcoin-cash-register/ Bra tjänst som använder sig av Bitcoin Cash. Det är en väldigt bra kryptovaluta om man vill använda det som betalningsmedel. Kostar i princip ingenting att skicka och överförs direkt!

För dem som har en online butik så finns det flera alternativa betalningslösningar tex, BTCpay och Bitpay.