Det som händer när det gäller att skapa krig är en tankemanipulationsteknik som kallas ”Problem-reaktion-lösning” … och det fungerar så här: Låt oss säga att du vill centralisera makten i färre och färre händer genom FN eller Nato.

Om du gjorde det öppet och sa:

”Det här är vad vi vill göra”, det skulle bli en reaktion mot det.

Folk skulle säga:

”Det här är ett fascistiskt tillstånd du vill skapa!. Det här vill vi inte ha.”

Men genom denna teknik med problemreaktion-lösning kan du faktiskt manipulera människor till att börja kräva att du gör vad du vill göra ändå.

Så det fungerar så här: Först och främst skapar du problemet, men du får någon annan som klandras för det. Du rapporterar sedan problemet genom media på det sätt du vill rapportera – eftersom media ägs av samma personer som äger bankerna etc.

Du får allmänheten att reagera på ditt problem genom att säga:

”Något måste göras; detta kan inte fortsätta; vad kommer de att göra åt det?”.

Och vid den tidpunkten så har dem som i hemlighet skapat problemet, skyllt på något annat och komma med lösningen på de problem de har skapat.

Så om du tar världskrig till exempel – efter det första världskriget, finansiella centrum som London och Wall Street, etc., finansierade alla sidor av kriget och då var makten på denna planet i färre händer än någonsin tidigare (via Nations League) . Efter andra världskriget var det ännu färre händer på makthjulen.

Och som ett resultat av andra världskriget skapade vi FN och Nato och vi hade en stor centralisering av den globala makten.

Denna ”Problem – Reaktion – Lösning” -teknik används inte bara för att skapa och kontrollera krig, den kan också tillämpas i alla situationer där du vill få ett visst resultat. (bankkris/virus)

Till exempel används den här tekniken för att centralisera makten i finansvärlden. Det kan också användas för att införa nya lagar som begränsar våra medborgerliga friheter. ( våra senaste övervakningslagar )

Så när du ser en stor nyhet – oavsett om det är en påstådd terroristattack, en krasch på en valuta, oavsiktlig förlust av människors data, virus attack i världen, eller en anklagelse om att ett fattigt land har utvecklat kärnvapen – den första frågan du behöver ställa själv är det här:

”Vem drar nytta av att jag tror på den här informationen?”

Folk fokuserar ofta på fel problem i globala konflikter och kriser. Va inte så lättlurade och tro på första narrativet som målas upp i media, försök förstå att det finns makter som vill kontrollera världen (ja det låter helt otroligt för dem flesta vill egentligen leva i en fri värld) men saker är inte alltid som staten och media säger, tvärtom. Det har visat sig många gånger att dem är bakom problemen. Allt för att i slutändan få mer makt.

Jag tror vi går åt fel håll.. Mer frihet och mindre centralisering av makten är det enda rätta!

Visar det sig att viruset inte va så farligt så är detta garanterat en så kallad ”false flag”. Makten har skapat en stor rädsla genom media och fått alla att tro att vi är hotade av något som egentligen inte är så farligt för att sedan komma med en lösning och säga att det är själva staten som ”räddade” oss från viruset och att vi ska ge dem mer makt i framtiden så dem kan ”skydda” oss mer.

Hoppas verkligen inte folk går på allt som skrivs i statens medier och på sociala nätverk… Svt, Aftonbladet, Facebook, Folkhälsovårdsmyndigheten mfl. Allt du ser i mainstream media är statligt finansierad så man borde tänka efter innan man skriker ut massa information man egentligen inte har någon som helst kunskap om.

Ta hand om er och va inte rädda i onödan.. Man slutar tänka logiskt då.