Är du intresserad av att bli din egna bank? Då har du hittat rätt. För dem som vill vara helt anonyma och vill ansvara för sina egna kryptovalutor utan något företag eller bank som håller koll på dig, då är detta alternativet väldigt bra! Först så behöver man en hårdvaruplånbok, vilket är en plånbok som förvarar dina kryptovalutor helt säkert. Trezor är en av dem bästa på marknaden. Dem erbjuder flera olika modeller och det beror helt på vad man är ute efter.

Länk till kryptoplånbok -> https://shop.trezor.io/?offer_id=10&aff_id=2453

Tillsammans med en hårdvaruplånbok så kan du ta fram dina kryptovalutor med flera olika tjänster som idag samarbetar med dem stora företagen som erbjuder hårdvaruplånböcker. En som funkar bra är Exodus. Snygg och enkel design och dem erbjuder över 100 olika kryptovalutor.

Man kan använda Trezor genom deras egna hemsida och få sina kryptovalutor direkt via deras egna plånböcker. Det Exodus gör är att du får alla på ett och samma ställe vilket gör att du enkelt för en komplett överblick över hela din portfolio. Tjänsten erbjuder även att du kan enkelt växla mellan alla olika valutor.

Exodus:

https://www.exodus.io/trezor/

Här är sidan om du är intresserad av en Trezor hårdvaruplånbok:

https://shop.trezor.io/?offer_id=10&aff_id=2453

Guide till Exodus plånboken, denna visar vad man kan göra i den nya versionen!

Fördelar

+ Säkraste och mest anonyma sättet att förvara dina kryptovalutor

+ Enkel och snygg tjänst som är enkel att komma igång med

+ Hårdvaruplånbok gör att du bara behöver en nyckel till alla dina favorit valutor. Istället för att ha en nyckel till varje valuta/plånbok

+ Du kontrollerar och ansvarar för din nyckel, ingen annan kan komma åt dem

+ Dem erbjuder även ”Cryptosteel” Troligtvis det säkraste sättet att spara din nyckel till plånboken.

Nackdelar

– För dem mer avancerade användarna så erbjuder inte Exodus alla kryptovalutor (men man kan fortfarande använda sin Trezor till andra plånböcker med samma nyckel)

https://shop.trezor.io/?offer_id=10&aff_id=2453