Crypto.com är en tjänst som erbjuder en kryptobank för både avancerade användare och nybörjare! Den erbjuder precis som banker flera olika tjänster direkt i sin app. Du kan låna pengar, du kan låsa dina kryptovalutor och då få tillbaka olika procent på ditt belopp beroende på hur länge du låser upp dem och vilken kryptovaluta du väljer att låsa. Dem har gjort den så smidig tjänst att den är till och med enklare att använda än många internetbank appar.

Dem erbjuder över 40st olika kryptovalutor vilket är mycket bra för en sådan här tjänst. Det ger användaren många möjligheter att hålla koll på sina favorit kryptovalutor direkt i appen utan att ha massa olika inloggningar, lösenord och nycklar.

En annan bra sak är att man kan få ett VISA kort kopplat till sin app. Det gör att man enkelt kan spendera sina kryptovalutor var man vill i världen utan att fråga någon bank om lov vid betalningar. Detta skapar en större ekonomisk frihet för individer och kommer vara en självklart val i framtiden.

Många har säkert sett massa reklam om olika företag som erbjuder bank/kort tjänster som till exempel ”Revolut” and andra liknande. Denna tjänsten skiljer sig från alla dem vanliga som marknadsför överallt. Detta är ger er en egen kryptovaluta bank med fördelar som ingen annan kan erbjuda. Du får även Netflix och Spotify gratis varje månad om du använder detta kortet som betalning! Bara det är värt över 2500kr per år!

Just nu har dem ett bra erbjudande för alla som vill komma igång med tjänsten och här är stegen.

1. Du behöver signa upp dig.

2. Verifiera dig

3. Klart! Du får nu 25 dollar extra (ca 250kr) som bonus för att du signar upp dig idag!

Använd denna länken för att få bonusen!

https://platinum.crypto.com/r/2t4thaeugr

Funkar inte länken så får man skriva in koden manuellt i ”referral code” rutan: 2t4thaeugr

Fördelar

+ Smidig tjänst, enkelt för nybörjare att komma igång med kryptovalutor

+ Många bra tjänster inbyggt direkt i appen, många funktioner som inte ens banker erbjuder.

+ Visa kortet man får har mer fördelar än något annat kort.

+ Snygg och enkel design på deras mobilapp

Nackdelar

– Det är ett företag bakom tjänsten, det gör att man måste verifiera sig. Inte helt anonym

– Du förlitar dig på företaget, man har inte full kontroll på sina kryptovalutor som med andra mer avancerade tjänster.