Som många vet så försöker staterna runt om i världen få igenom massa övervakningslagar vilket gör att allas meddelanden och information kommer sparas och övervakas. Vill man ha kvar sitt privatliv så kan man börja använda tjänster som fortfarande vill erbjuda sina kunder en säker och trygg tjänst. Protonmail är troligtvis den bästa e-mejlen som finns just nu!

Om du inte gillar att vara övervakad på din e-mejl som man är när man använder Google, Apple, Microsofts tjänster så finns det andra alternativ. Protonmail är en e-post som bevisat sig vara en säker och bra tjänst som vill erbjuda en anonym e-mejl och sätter kundens säkerhet i första hand.

Denna e-post tjänst erbjuder bland annat en ”end-to-end” kryptering, vilket betyder att du är säker när du skickar mejls mellan dig och dina kontakter. Det är samma kryptering som många stora krypterade appar använder. Idag finns det lagar som klubbas igenom som gör att myndigheter kan spana på dig även fast du använder krypterade tjänster men detta är fortfarande bättre än dem stora vanliga tjänsterna där dem kan se allt du gör.

Fördelar

+ Krypterade e-post meddelanden

+ Man kan ändra ändelsen till pm.me, ex namn@pm.me , lätt att komma ihåg och förklara för nya kontakter

+ Krypterad e-post inbox

+ Snygg design och enkel att använda

+ Mobilapp

https://protonmail.com/signup