I kristider är det många som förlorar sitt kapital. Tack vare det riggade systemet av centralbankerna så är det många som köpt in sig högt på marknaden och blir nu tvingade att sälja mycket lägre. Detta har pågått under lång tid och det är på detta sättet dem rikaste i världen blir ännu rikare och alla andra blir fattigare. Det finns dock sätt att skydda sitt kapital. Under lång tid i historien så har guld fungerat som pengar. Det va fram till 70-talet då USA bestämde sig för att ta bort guldmyntfoten, vilket va ett sätt för banker att verkligen ha ett riktigt kapital för att kunna ge ut pappers pengar. Efter det så blev pengar luft. Man började trycka pengar utan att ha något värde bakom det och det är därför våra pengar blivit mindre och mindre värde sedan dess.

Idag är det många som söker sig till alternativ. Nu när aktiemarknaden är i en bubbla så vill folk skydda sig så andra sätt. Det bästa hade varit om människor är medvetna om sådant här innan en krasch sker för att helt enkelt inte förlora allt man har. Guld och silver har alltid varit ett bra alternativ att hålla sina pengar, eftersom det finns ett begränsad mängd av den så kan det inte bli inflation på den och värdet kan därför inte gå till noll (precis som många kryptovalutor).

Man kan köpa aktier i guld och silver men om det blir en riktig kris så är det inte säkert du får ut ditt guld från företag och banker. Då är det bäst att ha det fysiskt hemma hos sig själv eller på annat säker plats.

Det är omöjligt att veta vad som händer med marknaden framöver, detta är inget finanstips utan bara information att det finns andra alternativ. Det är upp till var och en att tänka över hur man vill förvara sina pengar.

Så här är ett alternativ till att köpa guld till dem som är intresserade.

Dem har flera olika betalningssätt, vanliga kredit kort, kryptovalutor och banköverföringar. Det går alltså köpa guld och silver med kryptovalutor vilket ökar din säkerhet om man vill vara mer anonym när man köper det!

Använd länken nedan för att komma till sidan!

KÖP GULD OCH SILVER MED KRYPTOVALUTOR OCH KREDITKORT

Fördelar

+ Guld och Silver har funkat bra i alla tider för att säkra sitt värde till skillnad från vanliga fiat valutor.

+ Snabb och säker leverans på denna tjänsten

+ Erbjuder flera bra betalningsalternativ

Nackdelar

– Inte så smidigt om man vill resa eller flytta med det

– Om man inte kan förvara det hemma så måste man skaffa något säkert sätt att förvara det på