Så anledning att jag ville starta det här projektet va för att upplysa att systemet är korrupt (vilket många redan är medvetna om). När jag satte mig in på hur ekonomin verkligen fungerar så förstod jag hur saker och ting hör ihop. Jag har alltid varit kritiskt till staten då den har förstört för allt jag brinner för. Det är allt ifrån att ge folk vad dem behöver till att sprida lycka och skapa en gemenskap med likasinnade sköna människor. Helt ofarliga saker som helt plötsligt blivit ett problem när jag dragit igång med det. Det visar att vårat system som vi lever i inte är som det ska.

Som alla vet så är vi inne i en kristid. Inte nog med att ekonomin redan va på gång att krascha så har vi även ett virus som kom samtidigt. Sammanträffande eller inte spelar egentligen ingen roll, det är som det är och man kan bara anpassa sig till situationen på bästa sätt. Min teori är att den djupa staten i världen har gjort en så kallad ”false flag”. Dem skapar alltså en händelse som gör att befolkningen får fokus på ett problem så den djupa staten kan i det tysta försöka ”rädda” ekonomin. Det hände 2001 förra gången med 11 september attacken. För dem som inte vet så är det bevisat att den händelsen va riggad av staten för att täcka den finanskrisen som hände efter it-bubblan och det är därför jag slutat tro på alla sammanträffanden som händer i kristider. Dem passar även på att få igenom massa lagar utan att någon reagerar pga skräckpropagandan om viruset.

Det här är en konspirations teori och det är betyder inte att det är en lögn som många tror. Staten har konspirerat i alla tider och detta är helt normalt. Jag tror att den djupa staten kände att motståndet mot den har ökat kraftigt dem senaste åren och det behövdes något som får innan alla från gatorna och slutar att protestera mot den. Ett större hot är en bra lösning för detta.

Det är även ett informationskrig samtidigt, jag satt och kollade på Youtube här om dagen på en kryptokanal som jag följer. Mitt i livestreamen så fick jag upp en svart ruta, ”Det här videoklippet är borttaget p.g.a. våldsamt innehåll”. Det va inget våld så misstänker det bara blev en random anledning. Både Facebook och Youtube har censurerat ett bra tag tillbaka flera alternativa medier, kryptokanaler och annat som inte följer den agendan som staten förespåkar och idag pratas det om att till dem ska få kontrollera ännu mer. Detta är varför jag har pratat om att decentralisera internet. Utan det så har dem full kontroll.

Att ekonomin skulle krascha va jag som sagt helt övertygad om, det va bara en tidsfråga. Idag trycker man enorma mängder pengar för att hålla uppe systemet ett tag till och man ändrade snabbt till 0% i ränta för bankerna. Detta kommer göra att våra pengar blir värdelösa och vi hotas av en hyperinflation. Idag är det bäst att hålla kontanter eller pengar på banken men om ett litet tag så kan pengarna börja sjunka snabbt. Fler och fler börjar leta sig till alternativ som har funkat i tidigare kriser och guld och silver har alltid varit ett bra alternativ. Kryptovalutor skapades 2008 i förra finanskrisen som ett alternativ till pengar så jag tror att fler kommer söka sig till det i framtiden också.

En grej som många inte vet är att svenska staten håller på att utveckla sin egna kryptovaluta, e-kronan och dem vill få ut den redan nästa år. Detta gör att dem kommer bli en ekonomisk diktatur. Om dem kontrollerar pengarna så kontrollerar dem allt. Dem kan lägga in ett social-credit system som Kina har och det kan göra att dem bestämmer vad vi får göra. Om vi till exempel är emot dem så kan dem bestämma att man inte får resa med sina pengar. Detta sker i Kina nu och det kan bli verklighet här om inte folk gör motstånd (vilket är svårt då vi har en folkvald diktatur som kommer godkänna detta åt oss). Så jag rekommenderar att man skaffar alternativa saker som har ett riktigt värde.

Det är omöjligt att säga hur länge denna krisen kommer hålla på. Idag får vi så lite information i Sverige och svenskarnas godtrohet gör att vi försöker fortsätta allt som vanligt. Istället för att ta det säkra före det osäkra. Det verkar som många kommer bli smittade och det drabbar folk allvarligt som redan har dåligt immunförsvar. Äldre och folk som redan är onyttiga är i riskzonen till allvarliga konsekvenser. Så eftersom allt är så osäkert så är nog det bästa man kan göra att isolera sig själv till man vet vad som egentligen händer. Om vi bara går runt och tror att allt löser sig så kan det bli svårare att hjälpa alla som faktiskt får problem i ett senare stadie.

Jag ställer in mig på tuffare tider och eftersom jag aldrig haft haft förtroende på staten så är jag redan förbered på en kris. Om allt löser sig om några månader så har man inte förlorat någonting, Tvärtom, då har man investerat i värdefulla saker och preppat extra mat som ändå går åt.

Jag tänker fortsätta med mina inlägg om tips på saker som skyddar oss från övervakning, ekonomiska alternativ och annat som jag har skrivit om ett tag nu. Endel saker kommer jag inte lägga ut på Facebook utan direkt på min hemsida p.g.a. att dem censurerat flera av mina kryptoinlägg.

Så för försöka se något ljus i mörkret så kanske detta är något positivt i slutändan, folk kanske börjar ta hand om sig själva mer och efterfrågan efter mer frihet ökar när man märker att staten inte kan göra något för oss i kristider ändå. Detta borde göra att fler vill ha ett tryggare samhälle och det kan vi få utan en centralmakt. Om vi börjar ta hand om oss själva igen och tar tillbaka makten till folket så kommer det inte ske sådana här kriser i framtiden.

Detta är vad jag tror och jag är beredd att ändra mina åsikter om någon kommer en bättre förklaring. Jag är aldrig låst till mina ideér om någon kan visa ett bättre alternativ. Men just nu ser jag inget annat som är bättre än att sträva efter full frihet och göra så vi får ett samhälle som kan klara sig på egen hand. Just nu får vi får hoppas att det inte är så farligt läge som det verkar..

Ta hand om er.