Det finns många smidiga lösningar att skaffa Bitcoins idag, men många tänker inte på att alla transaktioner med vanliga företag sparas och myndigheter kan använda sig av den informationen för att ställa dig till svars vad du gör med dina pengar. Eftersom jag förespråkar att man ska få göra vad man vill med sitt liv och sina pengar så tipsar jag alltid om att man ska hitta tjänster som vill att du ska köpa kryptovalutor utan att behöver verifiera dig.

Om man är intresserad av att köpa Bitcoin eller Bitcoin cash av privatpersoner i Sverige eller i andra länder i världen så rekommenderar jag ofta denna sidan. Man kan köpa med vilket betalmedel man vill. Kontanter, Swish, Banköverföring. Finns många verifierade säljare nu och alternativen blir fler hela tiden!

Klicka på bilden för att komma vidare till sidan, den är väldigt enkel om man kommer igång snabbt!