Brave webbläsaren röstades fram till den bästa integritetsfokuserade produkten 2019 !

Det första tipset är om en webbläsare. Det finns flera anledningar till att man borde byta ut sin nuvarande webbläsare till den här och den största anledning är framför allt att den skyddar dig på flera sätt. Många andra webbläsare som t.ex. Google Chrome, spårar dina vanor via sina annonser och säljer din data vidare till andra företag. Brave webbläsaren har en annan affärsmodell. Du får pengar när du surfar. Detta är för att Brave har sitt egna annonsmodell där annonsören betalar och därefter delas det ut till alla som ser den. Det gör även att sidor laddas snabbare. Så du tjänar både tid och pengar genom att använda den här webbläsaren. Den finns både till dator och mobil.

När du installera Brave så har den som standard att inte visa några annonser alls. Det är som en inbyggd ”ad-blocker” från start. Men om du vill vara med och stötta utvecklingen och tjäna på att surfa så kan du enkelt aktivera tjänsten.

1. Du öppnar huvudmenyn i högra hörnet.

2. Välj ”Brave Rewards”

3. Klicka igång ”Brave Rewards” högst upp på sidan

4. Klicka igång ”Ads” som är precis under.

5. Nu är du igång med Braves annonssystem!

För dem mer avancerade användarna så man skapa kryptoplånböcker direkt i webbläsaren eller använda sig av sin hårdvaruplånbok för att ansluta till dem direkt. Detta är en smidigt sätt att använda sina kryptovalutor när man väl fått igång det! Det finns mer info inne på Brave ikonen till höger i sökfältet.

Brave använder sin egna kryptovaluta. Här är ett klipp som förklarar hur ekosystemet fungerar!

Fördelar

+ Prioriterar användares integritet.

+ Inbyggd annons-blockerare. Du surfar snabbare och slipper bli spårad av IT jättarna.

+ Har sin egna kryptovaluta (BAT, Basic Attention Token) som man belönas med när man surfar.

+ 3-6 gånger snabbare än andra webbläsare

+ Man kan ge donationer till tjänster och personer som man följer med deras inbyggda kryptovaluta

+ Har en inbyggd kryptoplånbok

Detta är en produkt som kommer göra ditt surfande bättre på flera sätt!

Du tankar webbläsren via denna länken – > https://brave.com/lib500