Efter en fantastisk resa till världens största frihetskonferans så börjar jag komma tillbaka och smälta allt jag har lärt mig. Det pratades mycket om saker jag redan tagit upp, mycket om hur ekonomin håller på att krasha men även hur staten gör allt för att försöka kontrollera oss mer och mer genom olika strategier.

Det första jag såg när jag kom hem va att svenska staten kommer från och med den 1 april kunna spionera på oss genom våra telefoner vilket är helt sjukt men det visar bara att vi lever i en folkvald demokratisk diktatur, dem gör vad dem vill när dem väl sitter vid makten och vi kan inte göra något åt saken. Detta borde dock få fler att vakna och se att det är statens fel att vi får det sämre i samhället.

Iallafall så har jag tänkt på hur jag ska fortsätta med detta projektet. Innan ville jag sprida denna kunskapen och prata om allt som jag vet är fel med staten, systemet, ekonomin etc, men tänker ändra riktning lite. Som jag sa i början så kommer jag testa mig fram och se vad som känns bäst och efter resan så har jag fått nya möjligheter som kommer ta upp endel av min tid. Jag tänker därför framöver fokusera på att tipsa om olika tjänster, produkter, kryptovalutor, hälsotips, ekonomi tips mm som gör att man kan skydda sig från staten och deras kumpaner. Så istället för att lägga tid på att få fler att vakna upp till att vi lever i ett samhälle som missgynnar folket så kommer jag lägga ut massa tips till dem som redan har förstått att det är fel på systemet vi lever i.

Hoppas att många kommer dra nytta av tipsen, jag är helt övertygad om att jag har hittat saker som kommer gynna oss på många sätt.

Peace